Steaua si Astra joaca astazi in Europa League!

Steaua si Astra joaca astazi in Europa League!
Aventura europeana a reprezentatelor Romaniei in Europa League, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu, continua joi, 3 noiembrie 2016, cu partidele contand pentru etapa a patra din faza grupelor.

Dupa a ce reusit sa castige la Plzen cu scorul de 2-1, Astra are posibilitatea sa-si imbunatateasca sansele de calificare cu o noua victorie in fata cehilor. Vicecampioana Steaua Bucuresti se deplaseaza la Zurich pentru o ultima sansa intr-o partida condusa la centru de austriacul Robert Schorgenhofer. Un alt rezultat decat victoria inseamna iesirea din cursa pentru primele doua locuri.

Aceste partide sunt foarte importante si pentru coeficientul UEFA al Romaniei, care este in continua scadere. Romania se afla acum pe locul 17 in acest clasament, fiind depasita de Grecia, Austria si Croatia.

ASTRA GIURGIU vs. VICTORIA PLZEN

Partida se disputa de la ora 20:00 pe National Arena din Bucuresti si poate fi urmarita pe canalul TV Dolce Sport 1. Astra se afla pe pozitia a treia in grupa, cu 3 puncte obtinute la Plzen. In primele doua meciuri, campionii s-au recunoscut invinsi cu 3-2 de Austria Viena si cu 4-0 de AS Roma. In Liga 1, giurgiuvenii au rezultate foarte slabe, aflandu-se pe locul 10, cu 14 puncte in 14 etape.

Ultimul rezultat din Liga 1, 2-2 cu Dinamo Bucuresti, ne demonstreaza ca Astra are inca resurse sa faca rezultate bune. Problemele financiare se rasfrang in organizarea formatiei campioane, tensiunile din cadrul clubului afectand pregatirea fotbalistilor. Astra are probleme in atac, acolo unde Alibec este incert, Daniel Florea este accidentat, iar Daniel Niculae nu este refacut suficient. Victoria Plzen este pe locul 4 in grupa, cu doua puncte dupa 1-1 cu AS Roma si 0-0 cu Austria Viena. In Cehia, Plzen este pe prima pozitie cu 9 victorii, doua remize si o infrangere. Cehii au marcat 21 de goluri si au primit 8 in campionat.  

FC ZURICH vs. STEAUA BUCURESTI

Partida se disputa de la ora 22:05, pe Letzigrund Stadion din Zurich, si poate fi urmarita pe Dolce Sport 1 si PRO TV. Steaua se afla pe ultima pozitie in clasamentul grupei L, din care mai fac parte Villareal si Osmanlispor. Steaua a remizat, scor 1-1, cu Villareal si FC Zurich si a pierdut cu 0-2 cu Osmanlispor.

Romanii nu au decat sansa victoriei pentru a mai spera la primavara europeana. In campionatul intern, Steaua se afla pe locul 1 cu un bilant de 9 victorii, 3 remize si doua infrangeri. Suspendarea lui Enache si accidentarea lui Ovidiu Popescu ii dau batai de cap lui Reghecampf in alcatuirea echipei, locul de fundas dreapta urmand afi ocupat de Tamas. Zurich este pe pozitia a treia in grupa cu 4 puncte. Elvetienii au castigat cu Osmanlispor (2-1) si au remizat cu Steaua (1-1).

In liga a doua din Elvetia, Zurich are 10 puncte avans si este ca si promovata in prima divizie. Jucatorii din atacul elvetienilor sunt in forma, echipa castigand ultimele 3 jocuri in care a marcat 10 goluri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași!

astăzi, 08:13
276

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
356

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
226

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...