Steaua l-a luat pe Rafal Grzelak, maxim 120.000 euro salariu! Vine si Edinho?

Steaua l-a luat pe Rafal Grzelak, maxim 120.000 euro salariu! Vine si Edinho?
Steaua a gasit o varianta de atac pentru sezonul viitor. Daca transferul lui Pepe e aproape picat, Edinho este noua tinta a celor din Ghencea. Intre timp, ProSport scrie ca Steaua s-a inteles cu mijlocasul polonez Rafał Grzelak.

ProSport anunta ca Steaua l-a luat pe mijlocasul polonez  Rafał Grzelak de 27 ani de la Skoda Xanthi. El a mai jucat la MSV Duisburg, Widzew Lodz, Lech Poznan, Pogoń Szczecin si Boavista Porto, a facut deja vizita medicala si urmeaza sa se deplaseze catre Austria, in cantonamentul Stelei!

Valeriu Argaseala, presedinte Steaua:
"Rafal este un polonez care joaca pe postul de mijlocas stanga, unde noi trebuia sa ne intarim pentru ca aveam ceva probleme. E un stangaci care a venit pentru un an la noi sub forma de imprumut, iar la finalul acestei intelegeri vom avea optiune de cumparare. Ce pot sa mai spun este ca salariul sau nu depaseste 120.000 de euro", a spus Argaseala pentru gspTV.
 

SI EDINHO LA STEAUA?

Doar cu nume propuse, dar fara o oferta concreta facuta pana acum, Steaua ramane in continuare campioana "promisiunilor" in transferuri. Nimic concret insa pana in acest moment.

Cu Bozovic s-au inteles, spune Gigi Becali, Cesinha cere prea multi bani, Tanase e deja mult prea scump, Tiago e asteptat la antrenamente, dar inca nu se stie daca Steaua ar fi ajuns la un acord de transfer, Pepe Moreno ramane un mare semn de intrebare, din cauza neintelegerilor dintre Steaua si impresarul jucatorului.

Acum, Gazeta Sporturilor scrie ca Steaua s-a reorientat catre un portughez, coleg de nationala cu Cristiano Ronaldo. Edinho de la AEK Atena este dorit de catre stelisti si e caracterizat de un coleg roman de acolo drept "un super atacant, un varf complet." Acestea sunt cuvintele fostului jucator de la Pandurii, Ilie Iordache, despre Edinho.

Portughezul este pe placul lui Bergodi, scrie sursa citata, iar italianul l-a numit deja atacantul ideal pentru Steaua.

CINE E EDINHO?

Edinho... sau Arnaldo Edi Lopes da Silva pe numele sau complet, este un portughez de 26 ani nascuti in Aveiro. Are 1.85 m inaltime, poate juca atat varf cat si pe benzile laterale, a fost crescut de Vitoria Setubal si are 3 selectii la nationala Portugaliei, unde a marcat deja un gol.

In 1999 a jucat pentru prima data la seniori, pentru Almada, de unde a plecat in 2002 la Barreirense. In 2003 a ajuns la Braga B, unde a inscris 33 de goluri in 50 de meciuri. A trecut 6 meciuri la Sporting Braga, a fost imprumutat in 2005 la Pacos Ferreira, apoi la Gil Vicente, iar in 2007 a ajuns la Vitoria Setubal, echipa care il crescuse. Imprumutat in 2008 la AEK Atena, grecii au ramas impresionati de atacantul portughez si l-au transferat.

Daca in primul sezon in Grecia a reusit sa inscrie in 11 meciuri, 6 goluri, in ultimul jucat a marcat 7 goluri in 25 de meciuri.

Edinho are un singur trofeu castigat: Cupa Portugaliei in 2007-2008. Cu AEK Atena a pierdut finala Cupei in sezonul proaspat incheiat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
80

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
120

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...