Steaua Bucuresti a ajuns la Botosani! Stelistii au fost asaltati de fani! GALERIE FOTO

Steaua Bucuresti a ajuns la Botosani! Stelistii au fost asaltati de fani! GALERIE FOTO

   Ionut Tabultoc

Lotul echipei Steaua București a ajuns în această după-amiază la Botoșani și s-a cazat la Hotel Rapsodia.

Deși au anunțat că vor ateriza pe Aeroportul de la Salcea la ora 18:30, steliștii au ajuns mai devreme, iar la ora 17:10 au sosit in Botosani.

In momentul in care au coborat din autocar, stelistii au fost aplaudati de botosanenii prezenti in fata hotelului. Sportivii au fost intampinati de primarul Ovidiu Portariuc si de viceprimarul Cosmin Andrei.





Laurențiu Reghecampf a fost primul care a coborât din autocar, însă nu s-a oprit pentru fotografii. Doar Gardos și Cristea au făcut poze cu suporterii, ex-dinamovistul fiind asaltat de fani pentru autografe.

Mihai Stoica a fost luat tare de un suporter al echipei FC Botoșani: "MM, să știi că ai ajuns la Botoșani, nu la Boston, cum ai declarat tu"

Oficialii Steaua nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii, şi au spus că vor vorbi duminică, la conferinţa de presă, de după meci.

Antrenorul Stelei nu a programat niciun antrenament înaintea meciului cu FC Botoşani.





Partida FC Botoșani - Steaua București va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, și va fi LIVE-TEXT pe Știri.Botoșani.ro.

VEZI INTREAGA GALERIE FOTO PE SPORT.BOTOSANI.RO (APASA AICI)!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
920

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
281

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
243

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...