Steaua a pierdut calificarea în faţa bulgarilor după două penalty-uri apărate de... MOŢI

Steaua a pierdut calificarea în faţa bulgarilor după două penalty-uri apărate de... MOŢI
Steaua a pierdut la penalty-uri meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ şi a ratat calificarea în grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

După 1-0 în tur, Steaua a început tare returul de pe "Vasil Levski", însă după doar 30 de minute roş-albaştrii s-au stins, iar Ludogoreţ a trecut la cîrma jocului. Pe durata celei de-a doua reprize, bulgarii au dominat meciul, iar în minutul 90, Wanderson a înscris superb cu un voleu din afara careului, fără nici o şansă pentru Arlauskis.

Meciul a ajuns în prelungiri, însă cele două formaţii s-au apărat mai mult decît să atace. În minutul 118, portarul bulgarilor a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător la Varela. Şi a început nebunia! Moţi a fost cel care a intrat în poarta bulgarilor.

Prelungirile s-au terminat fără nici o modificare pe tabela de marcaj. La penalty-uri, Moţi a fost cel care a înscris primul, urmat de Hamza, Junior, Marcelinho, Dyakov şi Espinho.

Pentru bulgari a ratat Wanderson, iar la Steaua Pîrvulescu şi Rîpă n-au reuşit să-i înscrie lui Moţi. Singurii marcatori ai roş-albaştrilor au fost Keşeru, Szukala, Adi Popa, Varela, Prepeliţă.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
11

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
44

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
233

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...