Steaua a fost umilita de Chelsea in Liga Campionilor

Steaua a fost umilita de Chelsea in Liga Campionilor
Steaua a pierdut cu 0-4 intalnirea disputata marti seara, pe National Arena, cu Chelsea, in Grupa E a Ligii Campionilor.

Campioana Romaniei a suferit o noua infrangere usturatoare in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa.

Daca dupa cea cu Schalke puteam vorbi de ghinion, acum "ros-albastrii" au fost surclasati total de o echipa mult mai puternica si valoroasa, care a dominat intalnirea de la un cap la altul. De altfel, singurele ocazii ale Stelei au venit pe final de meci, cand Chelsea era sigura de victorie.

Primul gol al meciului a venit in minutul 19. A marcar Ramires, dupa o faza la care au mai contribuit Schurrle si Eto`o. Cu doar un minut inainte de finalul primei reprize, Chelsea a punctat din nou, de aceasta data cu golul unui... stelist! Georgievski, cel mai slab jucator al trupei lui Reghecampf, si-a trimis mingea in propria poarta, dupa ce, in prima faza, Tatarusanu a respins un sut al lui Eto`o, scrie ziare.com.

In repriza a doua, tot Chelsea a fost la timona si Ramires a punctat din nou, cu un sut din 12 metri. Schurrle a continuat sa faca tot ce a vrut cu Georgievski, in timp ce Steaua n-a contat deloc in atac. Doar Tanase l-a mai pus la incercare pe Cech, dar goalkeeperul londonezilor s-a descurcat excelent.

In ultimul minut, detinatoarea Europa League a punctat din nou. A marcat Lampard cu un sut din 16 metri. 4-0 pentru Chelsea, la doar 6 luni distanta de la acea dubla echilibrata din optimile Europa League si la doar doua saptamani de cand "albastrii" au fost invinsi pe teren propriu de Basel.

Pentru Steaua, care in acest moment are un golaveraj de 0-7 (din doar doua meciuri), urmeaza dubla cu Basel, care in aceasta etapa a fost invinsa cu 1-0 de Schalke.

Mai multe detalii pe Sport.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
23

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
38

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
350

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...