Steaua a cîștigat Cupa Ligii în fața Pandurilor, scor 3-0

Steaua a cîștigat Cupa Ligii în fața Pandurilor, scor 3-0

   gsp.ro

Steaua a cîștigat primul trofeu din acest an, Cupa Ligii, în fața a 15.560 de spectatori, după ce a învins în finală Pandurii Tîrgu Jiu, scor 3-0, prin golurile lui Gabi Iancu, Alexandru Chipicu și George Țucudean.

Costel Gâlcă l-a trimis printre titulari pe Gabi Iancu, iar acesta a reușit să înscrie încă din minutul 3, dintr-un penalty obținut de Breeveld. Mijlocașul olandez de origine surinameză a fost faultat în careu de Ungurușan, însă faza a fost precedată de un ofsaid.

După 20 de minute de joc, Viorel Nicoară putea egala, însă a fost blocat excelent de Niță. Golul doi al Stelei a purtat semnătura lui Chipciu. Totul a plecat de la faza superbă a lui Adi Popa care și-a amețit un adversar și a pasat în centrul careului unde se afla șeptarul roș-albaștrilor.

Reușita care a stabilit scorul final a plecat din gheata lui Țucudean. Fostul atacant dinamovist a primit o pasă de la Chipciu, după ce Vasiljevici s-a făcut de rîs, și a marcat. Acest rezultat confirmă statistica din această primă ediție a Cupei Ligii.

Astfel, media de reușite pe meci este de 2,8 goluri. După această seară, Steaua a ajuns la 55 de trofee cîștigate. Primul pentru Gâlcă!

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
20

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
64

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
255

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...