START la distractie! Pensionarii din Botosani s-au aranjat pentru Revelion! FOTO, VIDEO

START la distractie! Pensionarii din Botosani s-au aranjat pentru Revelion! FOTO, VIDEO
Dupa Revelionul de pe 31 decembrie si cel pe stil vechi, sambata seara, la Botosani, se sarbatoreste Revelionul pensionarilor. 

Varstnicii s-au imbracat in cele mai elegante costume si au inceput petrecerea la cele cinci restaurante puse la dispozitie de Primaria Botosani, ca si organizator. Doamnele s-au coafat, s-au machiat, in timp ce domnii s-au tuns si s-au barbierit, pentru ca in aceasta seara sa fie stralucitori pe ringul de dans. 

La fiecare melodie ringurile de dans se umplau in cateva secunde, pensionarii fiind parca mai "tineri" ca niciodata. Pensionarele vaduve nu au stat la masa, ci au dansat intre ele. 

"Noi o singura data pe an ne aranjam asa. Vrem sa fim si noi frumoase macar astazi. Ne-am coafat si ne-am machiat putin", au spus cateva doamne mai vorbarete. 

Domnul Ion si sotia sa sunt impreuna de peste 40 de ani. Au cinci copii si 11 nepoti, iar in aceasta seara au mers sa se distreze la revelion. Secretul casniciei lor? Iubirea si increderea. 

"Eu am fost sofer, iar mai apoi macelar. Suntem impreuna de peste 40 de ani si ne iubim la fel de mult ca in tinerete. Avem cinci copii si 11 nepoti. Am venit sa dansam, sa ne simtim bine. Am 80 de ani, dar inca ma tin picioarele", ne-a spus barbatul.

"Secretul casniciei este ca ne-am iubit si ne iubim, dar si ca am avut incredere unul in altul. Pe tinerii de astazi ii sfatuiesc in primul rand sa munceasca, apoi dupa ce se casatoresc sa se iubeasca toata viata", a spus si sotia sa.

Restaurantele "Europa", "Belvedere", "Soul Mate", "Rapsodia" si "Maria" au fost umplute pana la refuz de pensionari.















































 

 

Spune-ne opinia ta