Stanciu pleacă de la Steaua! "99% ne-am înțeles, urmează să facă vizita medicală și să semneze actele!"

Stanciu pleacă de la Steaua! "99% ne-am înțeles, urmează să facă vizita medicală și să semneze actele!"
"99% ne-am înțeles, urmează vizita medicală și să semneze actele!", a precizat pentru Gazetă un oficial al Stelei.

Reprezentantul belgienilor a fost preluat în jurul prânzului de un reprezentant al Stelei și a ajuns alături de Anamaria Prodan, agentul jucătorului la reședința lui Gigi Becali. Cele două părți au ajuns la un acord pentru un transfer pe 10 milioane de euro, după ce soția antrenorului a negociat de la ora 14:00 cu reprezentantul clubului din Belgia.

Mai mult, surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazetă că patronul a dat mai multe hârtii celor care voiau să-l vândă pe Stanciu în străinătate, dar până la urmă tot Anamaria Prodan a fost cea care i-a adus la Palat pe reprezentanții lui Anderlecht.

Anamaria Prodan a declarat pentru Gazetă imediat după ce Steaua a bătut palma cu Anderlecht: "Patronul mi-a spus clar că vrea 10 milioane de euro. Am tăcut și am muncit! Mă bucur enorm. Eu cu Gigi avem o relație specială, face parte din familia mea. Mi-a spus că eu sunt singura care pot să reușesc într-o lume a bărbaților. Sunt fericită pentru Nicușor, cel care a avut mai multe oferte în această vară. Patronul a decis unde să plece, e firesc ca dânsul să hotărască. Eu sunt fericită pentru ce am reușit în cariera mea și sunt mândră că-l reprezint".

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
2

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
108

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
149

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...