Stadionul Municipal, la inspectie!

Stadionul Municipal, la inspectie!
Unul din cei mai importanţi oameni de decizie din fotbalul românesc, Viorel Duru, preşedintele comisiei de licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a fost ieri într-o vizită fulger la Botoşani. Motivul a fost verificarea Stadionului "Municipal" în vederea confruntării internaţionale de tineret dintre România şi Insulele Feroe, contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret "Under 21", ediţia 2009-2011. Printre altele, Viorel Duru le-a cerut administratorilor stadionului să mai monteze nişte scaune, să vopsească întregul stadion, să igienizeze grupurile sanitare, să modernizeze şi să mărească masa presei, precum şi să mai facă nişte locuri de parcare. "Este o treabă migăloasă. Sunt destul de multe lucruri de făcut, dar dacă autorităţile locale îşi vor ţine promisiunea şi vor contribui la reabilitarea stadionului, meciul se va putea disputa în condiţii bune", a declarat preşedintele comisiei de licenţiere a FRF, care a ţinut să aprecieze modernizările care au avut loc la arena botoşăneană de la vizita lui anterioară.

"Este drept că avem încă de făcut mici ajustări şi modificări pentru a fi cu toate lucrurile în ordine, dar într-o lună avem timp să punem totul la punct", a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. Acesta spune că mare parte din condiţii pentru organizarea unui meci internaţional sunt îndeplinite, un aeroport aproape, hoteluri care oferă condiţii bune de cazare, precum şi un gazon foarte bun.

Ieri la stadion, pe lângă oficialul FRF, au fost prezenţi şi acţionarii clubului botoşăneni, precum şi primarul Cătălin Flutur şi Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement, pentru a pune la punct planul pentru lucrările de modernizare care trebuie efectuate. După o primă analiză, totalul lucrărilor ar ajunge la 60.000 de lei.

 Viorel Duru susţine că, în viitor, Botoşaniul ar putea găzdui chiar naţionala mare dacă stadionul va beneficia de o instalaţie de nocturnă şi dacă vor fi montate scaune şi la peluze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1332

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
383

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
336

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...