Stadionul Municipal, la inspectie!

Stadionul Municipal, la inspectie!
Unul din cei mai importanţi oameni de decizie din fotbalul românesc, Viorel Duru, preşedintele comisiei de licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a fost ieri într-o vizită fulger la Botoşani. Motivul a fost verificarea Stadionului "Municipal" în vederea confruntării internaţionale de tineret dintre România şi Insulele Feroe, contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret "Under 21", ediţia 2009-2011. Printre altele, Viorel Duru le-a cerut administratorilor stadionului să mai monteze nişte scaune, să vopsească întregul stadion, să igienizeze grupurile sanitare, să modernizeze şi să mărească masa presei, precum şi să mai facă nişte locuri de parcare. "Este o treabă migăloasă. Sunt destul de multe lucruri de făcut, dar dacă autorităţile locale îşi vor ţine promisiunea şi vor contribui la reabilitarea stadionului, meciul se va putea disputa în condiţii bune", a declarat preşedintele comisiei de licenţiere a FRF, care a ţinut să aprecieze modernizările care au avut loc la arena botoşăneană de la vizita lui anterioară.

"Este drept că avem încă de făcut mici ajustări şi modificări pentru a fi cu toate lucrurile în ordine, dar într-o lună avem timp să punem totul la punct", a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. Acesta spune că mare parte din condiţii pentru organizarea unui meci internaţional sunt îndeplinite, un aeroport aproape, hoteluri care oferă condiţii bune de cazare, precum şi un gazon foarte bun.

Ieri la stadion, pe lângă oficialul FRF, au fost prezenţi şi acţionarii clubului botoşăneni, precum şi primarul Cătălin Flutur şi Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement, pentru a pune la punct planul pentru lucrările de modernizare care trebuie efectuate. După o primă analiză, totalul lucrărilor ar ajunge la 60.000 de lei.

 Viorel Duru susţine că, în viitor, Botoşaniul ar putea găzdui chiar naţionala mare dacă stadionul va beneficia de o instalaţie de nocturnă şi dacă vor fi montate scaune şi la peluze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

astăzi, 20:22
1061

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
594

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
469

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...