Sportul mai scump la Botosani. Tarife mai mari pentru practicarea sportului

Sportul mai scump la Botosani. Tarife mai mari pentru practicarea sportului

 Sala Polivalenta Elisabeta Lipa  

Consilierii locali au decis majorarea preţurilor de acces pe stadionul Municipal, în Sala Polivalentă şi a celorlalte baze sportive aflate în administrarea primăriei.

Botoşănenii vor plăti mai mult pentru accesul în bazele sportive din municipiu. În şedinţa de Consiliu Local de astăzi s-a aprobat majorarea cu 19% a tarifelor de acces în sălile şi bazele sportive din municipiu. Astfel, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă închirierea unei mese de tenis, a unei mese de biliard sau o şedinţă la sala de forţă va costa 12 lei pentru o oră.

Cât priveşte accesul în sala destinată jocurilor tariful este de 150 de lei pentru o oră. Pentru accesul pe pista stadionului Municipal, botoşănenii vor trebui să scoată din buzunar 2,5 lei în timp ce închirierea terenurilor de la Mecanex şi Victoria va costa 150 de lei pe oră. În plus, au fost majorate tarifele de închiriere a bărcilor şi hidrobicicletelor de la 10 la 12 lei pentru 30 de minute.

"În şedinţa de Consiliu Local s-au aprobat noile tarife pentru închirierea bazelor sportive din municipiu. Practic la tariful existent până acum s-a adăugat TVA-ul pe care suntem obligaţi să îl percepem şi asfel se va plăti cu 19% mai mult decât până acum", a spus Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului de Administrare a Bazelor sportive din cadrul primăriei.

Botoşănenii susţin că o astfel de măsură nu este normală din cauza faptului că va descuraja practicarea sportului de masă. "Primăria ar trebui să încurajeze botoşănenii să practice într-un număr cât mai mare diverse activităţi sportive. Majorarea tarifelor nu face altceva decât să ducă la îndepărtarea botoşănenilor de bazele sportive. Sunt de acord să se perceapă tarife dar acestea să fie modice şi să aibă acces cât mai mulţi tineri. La preţurile stabilite de primărie foarte puţini copii îşi pot permite să intre într-o sală", a spus Valentin Popa.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
342

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
607

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
504

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...