Sportivii de la doua cluburi din Botosani, premiati la un concurs de taekwondo din Chisinau! FOTO
SPORT

Sportivii de la doua cluburi din Botosani, premiati la un concurs de taekwondo din Chisinau! FOTO
In perioada 4-5 iunie 2016 s-a desfășurat în Republica Moldova, Cupa Chișinău la Taekwondo WTF, unde Federația Română de Taekwondo WTF a participat cu un lot de sportivi, aparținând cluburilor din Botoșani, Iași si București. 

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a propus 5 sportivi, in timp ce C.S.Real Taekwondo Team Botosani s-a prezentat la concurs cu 9 sportivi, care au avut o prestație remarcabilă, fiecare dintre ei obținând medalii.
Totodată, la clasamentul general de medalii, România s-a clasat pe cel de-a treia treaptă a podiumului, după țara gazdă si Ucraina. 

Medaliatii Brilliant Taekwondo Sporting Club sunt:            

Locul I : Ganfiuc Alberto -  Andrei;
Locul II : Corduneanu Andreea; Dîrvariu Robert – Gabriel; Burlacu Rareș – Ștefan;
Locul III : Tofan Mario -  Alexandru;


"Sunt foarte mândru de prestația sportivilor mei, ținând cont că sunt la prima competiție internațională reprezând lotul național al României și sunt convins că pe viitor și ei, dar și alți colegi de ai lor vor reprezenta cu mândrie spiritul Familiei Brilliant și culorile României. Sperăm că sportivii selectați să participe la Campionatul Național de Poomsae ce se va desfășura sâmbata viitoare la Odorheiul Secuiesc să aibă cel puțin aceleași rezultate.", a declarat președintele Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.




Sportivii legitimati la C.S.Real Taekwondo Team au reusit sa obtina trei medalii de aur si trei medalii de bronz. Sportivii  clubului nostru demonstreaza faptul ca nu sunt printre cei mai buni in tara ci si pe plan international. 

Medaliatii C.S.Real Taekwondo Team sunt:

Locul I: Bianca Marin, Adina Gradinaru si Alex Nistoroaia 
Locul II: Andrei Vamanu, Andy Radis si Stefan Ivanov


"Felicitari si pentru Marian Filip, Darius Socarici si Cosmin Tronciu chiar daca nu au reusit sa obtina nici o medalie la aceasta competitie.La finele acestei saptamani C.S.Real Taekwondo Team va participa la Campionatul National de Poomsae si Cupa Hwarag la taekwondo WTF pentru copii, juniori mici, cadeti, juniori si seniori din localitatea Odorheiu Secuiesc, cu un lot format din 35 de sportivi si unde dorim sa avem o evolutie foarte buna. Participarea  la aceste doua competitii nationale  se face datorita contractului de finantare nerambursabila incheiat cu Consiliul Judetean Botosani –EDUCATIE SI SANATATE PRIN TAEKWONDO WTF-disciplina sportiva olimpica in judetul Botosani.", a precizat Nicolae Paniciuc, presedintele -antrenor al C.S.Real Taekwondo Team.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
129

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
122

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
45

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...