Sportivii de la Brilliant Taekwondo Sporting Club, pe podiumul competițiilor! FOTO

Sportivii de la Brilliant Taekwondo Sporting Club, pe podiumul competițiilor! FOTO
În perioada 23-24 noiembrie, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la a treia ediție a "Cupei Eagles" la Taekwondo WT, organizată în municipiul Iași cu un lot de 31 de sportivi. La acest turneu s-au adunat la start circa 200 de sportivi de la cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat cu sportivi de la ambele secții de antrenamente, Botoșani și Dumbrăveni. Aceștia au reușit să obțină 13 medalii de aur, 12 medalii de argint și 7 medalii de bronz, după cum urmează:

LOCUL I : Ana SĂNĂUȚANU, Olivia RĂDĂUCEANU, Patrik BRUMARI, Mihai TUDOSAN, Alexandru AGACHE, Andreea CORDUNEANU, Florin RACLEȘ, Anamaria BOLOCAN, Alexandra AGACHE, Bianca COSTIC, Vlad PETREANU, Sebastian LUCHIEAN și Alexandru MAXIM.

LOCUL II : Sidonia PAVEL, Camelia DAVID, Robert ANUȚĂ, Florin RĂILEANU, Sara CHIRIEAC, Ariana ROTARU, Desire TĂRCUȘ, Sabina BURSUC, Fabio ȘTEFAN, Petrică BURLACU, Vlăduț GALAN și Marius RAȚĂ.

LOCUL III : Cristian SENCIUC, Alexandra MOISEIOF, Erik BRUMARI, Ana GALAN, Vlăduț GALAN, Gabriel AGHIȚOAIE, Rebeca RĂDĂUCEANU.

Totodată, în acest weekend, în perioada 7-8 decembrie, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat a șaptea ediție a turneului international “Gedoteam Open” în localitatea Bolintin-Vale, județul Giurgiu (lângă București). Competiția a aliniat la start circa 400 de sportivi de la structurile sportive affiliate la Federația Română de Taekwondo WT, dar și din țări cum ar fi Bulgaria, Albania, Serbia și Marea Britanie.

Turneul a promovat probele de Kyorugi (luptă – proba olimpică), Poomsae (forme – proba artistică) și SpeedKick (lovituri viteză – probă destinată promovării micilor talente).

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la această ediție cu un lot de 26 de sportive, obținând 9 medalii de aur, 14 medalii de argint, 12 medalii de bronz și 2 trofee individuale pentru “Cel mai bun sportiv”, după cum urmează :

LOCUL I : Gabriel AGHIȚOAIE, Bianca COSTIC, Anamaria BOLOCAN, Andreea CORDUNEANU, Andrei CORDUNEANU, Mihai TUDOSAN, Patrik BRUMARI, Vlad PETREANU și Denis MATEI.

LOCUL II : Nikoleta APĂRECE (2 medalii), Robert ANUȚĂ (2 medalii), Diana MATEI (2 medalii), Desire TĂRCUȘ, Sabina BURSUC, Andreea CORDUNEANU, Patrik BRUMARI, Denisa BOJINCĂ, George HOBJILĂ, Sidonia PAVEL, Florin RĂILEANU.

LOCUL III : Petrică BURLACU (2 medalii), Florin RACLEȘ (2 medalii), Ariana ROTARU, Vlăduț GALAN, Sara CHIRIEAC, Alexandru FUSA, Ana GALAN, Alexandra MOISEIOF, Robert ANUȚĂ și Cristian SENCIUC.

“CEL MAI BUN SPORTIV” : Bianca COSTIC – Categoria Copii și Gabriel AGHIȚOAIE – Categoria Cadeți.

Turneul “Gedoteam Open” a avut ca în fiecare an festivități cu privire la Sfântul Andrei, la Sfântul Nicolae și la Crăciun, fiecare sportiv primind cadouri pentru aniversarea numelor, respectiv cadouri de la Moș Crăciun.

Ultima competiție din calendarul competițional al anului 2018 s-a bucurat de cel mai răsunător succes în acest an, merit al președintelui-antrenor al AS Taerobik Gedoteam, doamna Georgeta MATEI. 

Deplasarea la cele două evenimente sportive pentru sportivii din cadrul Complexului Cireșarii din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani a fost posibilă prin sprijinul acordat de Farmacia Anca. Până în present, Farmacia Anca și Bijuteria Sabrini (SC Irinik SRL) au sprijinit financiar constant deplasarea la competiții și stagii ale sportivilor. Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are o colaborare strânsă cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani de circa 3 ani în vederea educării copiilor.

“Sunt mândru că reușim să dominăm majoritatea categoriilor și să rămânem în elita cluburilor de Taekwondo WT din țară. Prin numeroasele participări la nivel national și international din anul acesta am reușit să ajungem la nivelul la care suntem acum. Doresc să le mulțumesc pe această cale părinților, partenerilor și susținătorilor pentru fiecare sprijin acordat în activitatea noastră. Nu ne oprim, în perioada 14 – 17 decembrie vom participa la ultima competiție din acest an, în localitatea Dupnitsa din Bulgaria fiind un turneu puternic de final de an pentru probele de Kyorugi și Poomsae”, a declarat președintele al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 Dan.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
191

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se declanșează în...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
171

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
160

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...