Sportivii de la Brilliant Taekwondo SC au sustinut examenul de grad! REZULTATE & FOTO

Sportivii de la Brilliant Taekwondo SC au sustinut examenul de grad! REZULTATE & FOTO
Sambata a avut loc examenul de grad (centura) la Taekwondo WTF in cadrul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, acesta fiind primul eveniment major din acest an.

Au fost examinati 25 de sportivi cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani. Comisia de examinare a fost formata din tehnicienii acestei asociatii : Denis-Paul Matei (presedintele comisiei), Jan-Pavel Matei (vicepresedintele comisiei) si Remus-Constantin Burca (secretarul comisiei). Alaturi de acestia ca membri onorifici au fost si Diana-Nicola Matei (1 DAN) si Iustin-Gabriel Manciu (arbitru national).

Dupa diverse probe grele de examinare, precum : tehnici de baza, tehnici de picior, mobilitate, lupta, forme, autoaparare, spargeri (placi de lemn) si conditie fizica fiecare sportiv a promovat examenul de grad, acestia obtinand de la centura galbena (8 KUP) pana la centura rosie (2 KUP).

Totodata, trebuie sa ii incurajam si pe sportivii ce nu au intrat in examenul de grad, acestia neavand pragatirea necesara sustinerii acestui examen. Suntem siguri ca acestia se vor pregati intens pentru a putea sustine examenul din cadrul Stagiului Tehnic National din vara acestui an.

Sunt extrem de mandru de acesti sportivi, pregatirea lor a fost direct proportionala cu activitatea lor din cadrul antrenamentelor. Fiecare sportiv s-a ridicat deasupra asteptarilor, reusind sa se autodepaseasca. In ciuda notarii drastice, acestia s-au descurcat exemplar la primul lor test in anul 2015. La sfarsitul lunii februarie, se va deschide sezonul competitional, cunostintele acumulate in seminarul de pregatire tehnico-tactic din aceasta iarna, iar acestia isi vor pune in aplicare cunostintele in perioada intensa competitionala urmatoare conform calendarului aprobat de Federatia Romana de Taekwondo WTF. Acestia au pregatirea necesera de a obtine rezultate importante si ma astept la cele mai reusite prestatii din cariera lor sportiva de pana acum. a declarat Denis-Paul Matei, presedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club.

VEZI AICI LISTA SPORTIVILOR SI REZULTATELE LOR!

(Comunicat de presa)










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
768

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
203

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...