Sportivii de la Brilliant Taekwondo s-au intors de la Cluj cu 19 medalii! FOTO

Sportivii de la Brilliant Taekwondo s-au intors de la Cluj cu 19 medalii! FOTO
În acest weekend s-a desfășurat în cetatea Napocense ultima competiție înainte de Campionatul Național de Copii, Juniori mici și Cadeți, și anume Tropheum Napocense Hadrianum Aelius, aflată la ediția a III-a.

Competiția s-a desfășurat în localitatea Apahida (județul Cluj) și a aliniat la start aproximativ 350 sportivi, de la 18 cluburi. Printre cele 18 cluburi participante la acest eveniment se numără și Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club Botosani, ce s-a deplasat cu un lot de 19 sportivi, reușind să obțină 19 medalii (8 de aur, 5 de argint și 6 de bronz). Aceste rezultate deosebite au fost încununate cu un Loc IV pe echipe în clasamentul general al cluburilor.

Medaliații sunt următorii :

Locul I : Andreea CORDUNEANU (2 medalii), Maximilian AMIRONESEI, Mario COJOCARIU, Cristian PLIOȚ, Alberto GANFIUC, Rareș BURLACU și Denis MATEI.
Locul II : Mario TOFAN, Emanuel ACONSTANTINESEI, Cristian SENCIUC, Alberto GANFIUC și Alexandru CIUCLEA.
Locul III : Ioana PAVĂL, Gabriel DÎRVARIU, Andrei ANDRUȘ, Maximilian AMIRONESEI, Mario TOFAN și Diana MATEI.


Tânărul club botoșănean a avut în componența lotului său sportivi la prima competiție și sportivi cu experiență, aceștia ridicând așteptările pentru Campionatul Național de Copii, Juniori mici și Cadeti din luna aprilie. O performanță extrem de rară este obținerea medaliilor de aur în aceeași competiție de la categoria de copii 2 (6-7 ani), însă Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a reușit să câștige ambele categorii de baieți, performanță greu de realizat, ce demonstrează seriozitatea tehnicienilor în pregătirea sportivilor încă de la vârste fragede.

"Doresc să îmi felicit fiecare sportiv pentru prestațiile deosebite la această competiție și doresc să mulțumesc părinților sportivilor pentru încrederea acordată. Este un început de an în forță, după cum ne-am propus la început de 2016. Sunt mândru că sportivii noștri care sunt la început de drum reușesc să se ridice la nivelul celor experimentăți. Ne pregătim intens de campionatele naționale ce se vor desfășura la Botoșani în luna aprilie, unde dorim să întrecem înca o dată așteptările tuturor." a declarat președintele-instructor, Denis-Paul MATEI.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
3

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

Vineri, 23 Martie 2018
438

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

Vineri, 23 Martie 2018
245

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...