Sportivii de la Brilliant Taekwondo s-au intors cu medalii de la Campionatul Național de Poomsae

Sportivii de la Brilliant Taekwondo s-au intors cu medalii de la Campionatul Național de Poomsae
În acest weekend, Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat împreună cu alte 19 clubui afiliate la Federația Română de Taekwondo WTF la prima ediție a Cupei Hwarang și la Campionatul Național de Poomsae în localitatea Ordoheiul Secuiesc, unde au avut o prestație foarte bună.

Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit sa obțină la acest turneu un număr de 12 medalii având numai 9 sportivi participanți, acest fapt demonstrând nivelul valoric crescut al sportivilor legițimați la acest tânăr club. Medaliații acestei competiții conduși de către instructorul Denis-Paul Matei sunt următorii :

- Locul 1 : Matei Denis – Paul (2 medalii); Burlacu Rareș; Maxim Alexandru; Matei Diana – Nicola;

- Locul 2 : Botezatu Armand; Cicu Cătălin; Senciuc Cristian; Corduneanu Andreea; Hobjilă George; Matei Diana – Nicola;

- Locul 3 : Matei Diana – Nicola;


Foarte aproape de podium a fost și Aniță Matei, care a ieșit după o luptă deosebită de spectaculoasă în sferturi.


“ Pe aceasta cale, dorim sa ii felicitam pe sportivii nostri pentru bunele prestatii in competitile din aceasta jumatate de an. Toate rezultatele deosebite accumulate de la inceputul anului 2015 si pana in prezent sunt oglinda muncii depuse la antrenamente si a devotamentului fata de acest sport. La Campionatul Național de Poomsae, au ieșit în evidență două premiere, și anume: obținerea celui de al patrulea titlu consecutiv de campion national, de către Denis-Paul Matei, dar și clasarea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de către o pereche de frați la proba de seniori mixt-clasa A, prin Denis și Diana Matei. În cadrul acestui turneu de Taekwondo WTF, s-a desfășurat și trialul pentru formarea lotului national ce va reprezenta România la sfârșitul lunii la Campionatul European de Poomsae din Serbia, iar datorită prestațiilor deosebite, municipiul Botoșani îi va avea ca reprezentați pe Denis și Diana Matei.", a declarat conducerea Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta