Sportivii botosaneni, pe podiumul Campionatului National de Qwan Ki Do de copii - FOTO

Sportivii botosaneni, pe podiumul Campionatului National de Qwan Ki Do de copii - FOTO
In data de 29 martie a avut loc la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu" Colibasi din Brasov, a 24 a editie a Campionatul National de Qwan Ki Do de copii.

Din partea Clubului Spotiv DAO Botosani au participat un numar de 27 de sportivi, campionatul fiind unul de mare amploare, cu o competitie dura. O competitie grea datorita distantei mari, a numărului mare de participanti, cu varste intre 4 si 12 ani.

Au participat 22 cluburi sportive din 15 orase si zece judete. Realizarea performantei micilor spotivi a fost posibila prin indrumarea si pregatirea atenta, realizata cu profesionalism si vocatie de catre hoansu Victor Trofin centura neagra 2 dang si vosu Eugen Turcanu centura neagra 3 dang(coordonator tehnic Qwan ki do pentru judetul Botosani).Prichindeii au obtinut rezultate spectaculoase la probele tehnice de thao quyen si de lupta pe echipe song dau ce a confirmant pregatitrea intensa si munca asiduua a micilor sportivi.

Performanta obtinuta de micii luptatori exprima un inalt nivel de pregatire dobandit de acestia prin daruirea si efortul depus de acestia pentru a atinge obiectivele propuse.

Cele 18 medalii pe care le-au adus la Botosani, au fost impartite dupa cum urmeaza: opt medalii la Tao Quyen (cinci medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz) şi zece medalii la Song Dau (trei medalii de aur, trei medalii de argint si patru medalii de bronz).Astfel, Clubul Sportiv DAO Botosani a avut in finale la aceste probe, la diverse categorii de varsta, urmatorii sportivi:

THAO QUYE(proba tehnica):

Categoria: 4 – 6 ani – Masculin

CUCIUREANU SEBASTIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin

CIOBANU IUSTINIAN MARIAN – Locul I
MURARIU LUCAS ANDREI – Locul III

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin

HRITCU BIANCA NARCISA – Locul I
AMOS ECATERINA NICOLETA – Locul II

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin

BUICIUC CRISTINA BIANCA – Locul I
BACIU BIANCA – Locul II

Categoria: 11 – 12 ani – Feminin

STEFANCU TEODORA MARIA – Locul ISONG DAU(lupta pe echipe):

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin

Locul I: AMOS ECATERINA NICOLETA , HRITCU BIANCA NARCISA SOROHAN LAVINIA IUSTINA

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin

Locul II:  EPUREANU ANDREI GABRIEL, CIOBANU IUSTINIAN MARIAN PUIANU TEODOR IOAN

Categoria: 11 – 12 ani – Masculin

Locul III:  DOROHONCEANU VLAD MIHAI DASCALUL PAUL COSMIN CIOACA BOGDAN CIOBANU EUSEBIU ALEXANDRURezultatele obtinute sunt meritorii atat pentru copii si parintii acestora, cat si pentru antrenorii de la CS Dao Botosani care pana in prezent s-a preocupat de pregatirea lor.

O mentiune aparte va fi subliniata de asteparile noastre de la micii sportivi de la CS Dao Botosani pentru Campionatul European de Copii si Juniori din Franta din data de 12 aprilie 2014, acesta din urma fiind obiectivul principal unde vor trebuie prin intuitia, determinarea, capacitatea si pregatirea dobandita sa mentina rezultatele impresionate obtinute pana in prezent.

Comunicat presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu de simulare a pestei porcine, la Vlădeni!

astăzi, 08:58
86

Joi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani va demara un exerciţiu de simulare a pestei porcine clasice. Prima parte a exercițiului, cea teoretică, va avea l...

Ce a modificat Parlamentul la Codul de procedură penală!

astăzi, 08:47
81

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului de procedură penală a intrat luni seara la votul final în Camera Deputaților și a primit aprobarea majorității parlamentarilor,...

"Noile ideologii" și sistemul de valori al familiei "ce trebuie regândit"

astăzi, 08:27
86

Săptămâna trecută, Ministerul Educației Naționale ne-a adus în sfârșit la cunoștință ce consideră el ca fiind „o necesitate imediată” în școala rom&acir...