Sportivii botosaneni, pe podiumul Campionatului National de Qwan Ki Do de copii - FOTO

Sportivii botosaneni, pe podiumul Campionatului National de Qwan Ki Do de copii - FOTO
In data de 29 martie a avut loc la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu" Colibasi din Brasov, a 24 a editie a Campionatul National de Qwan Ki Do de copii.

Din partea Clubului Spotiv DAO Botosani au participat un numar de 27 de sportivi, campionatul fiind unul de mare amploare, cu o competitie dura. O competitie grea datorita distantei mari, a numărului mare de participanti, cu varste intre 4 si 12 ani.

Au participat 22 cluburi sportive din 15 orase si zece judete. Realizarea performantei micilor spotivi a fost posibila prin indrumarea si pregatirea atenta, realizata cu profesionalism si vocatie de catre hoansu Victor Trofin centura neagra 2 dang si vosu Eugen Turcanu centura neagra 3 dang(coordonator tehnic Qwan ki do pentru judetul Botosani).Prichindeii au obtinut rezultate spectaculoase la probele tehnice de thao quyen si de lupta pe echipe song dau ce a confirmant pregatitrea intensa si munca asiduua a micilor sportivi.

Performanta obtinuta de micii luptatori exprima un inalt nivel de pregatire dobandit de acestia prin daruirea si efortul depus de acestia pentru a atinge obiectivele propuse.

Cele 18 medalii pe care le-au adus la Botosani, au fost impartite dupa cum urmeaza: opt medalii la Tao Quyen (cinci medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz) şi zece medalii la Song Dau (trei medalii de aur, trei medalii de argint si patru medalii de bronz).Astfel, Clubul Sportiv DAO Botosani a avut in finale la aceste probe, la diverse categorii de varsta, urmatorii sportivi:

THAO QUYE(proba tehnica):

Categoria: 4 – 6 ani – Masculin

CUCIUREANU SEBASTIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin

CIOBANU IUSTINIAN MARIAN – Locul I
MURARIU LUCAS ANDREI – Locul III

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin

HRITCU BIANCA NARCISA – Locul I
AMOS ECATERINA NICOLETA – Locul II

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin

BUICIUC CRISTINA BIANCA – Locul I
BACIU BIANCA – Locul II

Categoria: 11 – 12 ani – Feminin

STEFANCU TEODORA MARIA – Locul ISONG DAU(lupta pe echipe):

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin

Locul I: AMOS ECATERINA NICOLETA , HRITCU BIANCA NARCISA SOROHAN LAVINIA IUSTINA

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin

Locul II:  EPUREANU ANDREI GABRIEL, CIOBANU IUSTINIAN MARIAN PUIANU TEODOR IOAN

Categoria: 11 – 12 ani – Masculin

Locul III:  DOROHONCEANU VLAD MIHAI DASCALUL PAUL COSMIN CIOACA BOGDAN CIOBANU EUSEBIU ALEXANDRURezultatele obtinute sunt meritorii atat pentru copii si parintii acestora, cat si pentru antrenorii de la CS Dao Botosani care pana in prezent s-a preocupat de pregatirea lor.

O mentiune aparte va fi subliniata de asteparile noastre de la micii sportivi de la CS Dao Botosani pentru Campionatul European de Copii si Juniori din Franta din data de 12 aprilie 2014, acesta din urma fiind obiectivul principal unde vor trebuie prin intuitia, determinarea, capacitatea si pregatirea dobandita sa mentina rezultatele impresionate obtinute pana in prezent.

Comunicat presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

astăzi, 15:26
43

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, iar vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a anunţat că sunt şanse mari ca CNI să finanţeze lucrarea.Până acum autorit...

Puncte bonus pentru șoferii cuminți în trafic!

astăzi, 14:13
311

Trei deputati ai PSD-ALDE au initiat un proiect de lege prin care se propune ca soferii care nu au fost sanctionati si nu au cumulate puncte de penalizare in cursul unui an sa primeasca anul urmator d...

Și băut, şi fără permis, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni în trafic!

astăzi, 13:48
294

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permi...