Sportivi botosaneni premiati la Cupa Taekwondo WTF de la Harsova - FOTO

Sportivi botosaneni premiati la Cupa Taekwondo WTF de la Harsova - FOTO
In perioada 5-6 septembrie 2014, a avut loc in localitatea HARSOVA cea de a 13 a editie a CUPEI HARSOVA la Taekwondo WTF. La aceasta competitie s-au inscris 14 cluburi de profil din tara cu aproape 200 de participanti.

Clubul REAL Taekwondo Team Botosani, a participat cu un lot format din 3 tehnicieni, 1 arbitru si 13 sportivi, pe categorii de varsta: 3 copii, 5 cadeti si 5 juniori.

Sportivii au avut o evolutie foarte buna, la sfarsitul competitiei toti clasandu-se pe podium, astfel:

Locul I – copii I (-30 kg): Andy Radis; cadeti I (-37 kg): Andrei Vamanu; juniori (-55 kg): Claudia Leahu;
Locul II – juniori (-68 kg): Daniel Nichifor;
Locul III – copii I (-25 kg): Iustina Iacob; (-35 kg): Gabriel Dirvariu;
cadeti II (-35 kg): Darius Socarici; (-40 kg): Andreea Cesane; cadeti I (-49 kg): Gabriel Chiaburu, David Chiaburu;
juniori (-55 kg): Cosmina Ichim, Bianca Hermeniuc; (-63 kg): Iustina Covatariu.
La clasamentul general, Clubul REAL Taekwondo Team Botosani s-a clasat pe locul 5. La aceasta competitie, din partea clubului a fost cooptat in lotul de arbitraj, sportivul Dumici Dan Alexandru (centura neagra 1 dan).

Lotul a fost condus de catre presedintele clubului Nicolae Pasniciuc (centura neagra 2 dan), de instructorul Bogdan Nechifor (centura neagra 1 dan) si Remus Prisacariu (centura neagra 1 dan).

"A fost o competitie destul de grea, fiind prima de acest gen dupa vacanta, cu o perioada de doar 10 zile de pregatire, cu sportivi care au dorit sa obtina rezultate bune, tinand cont ca in luna octombrie se vor organiza doua competitii grele, Balcaniada de la Maribor (Slovenia), la care clubul spera sa participe cu cel putin 3 sportivi selectionati in lotul Romaniei, si Cupa Romaniei de la Brasov, de unde speram sa ne intoarcem cu rezultate la fel de bune ca si in anii trecuti, tinand cont ca la editia din 2013, clubul s-a clasat pe locul 3 la general. Totodata instiintam doritorii, ca in data de 14 septembrie, incepand cu ora 16, clubul va prezenta la invitatia Primariei si a Consililui local Botosani,un program demonstrativ, cu ocazia SEPTEMBER FEST, in Centrul vechi. Atunci vor fi prezentate, pe langa tehnici de lupta in competitii si echipamente specifice dar si trofeele obtinute de sportivii clubului in cei 8 ani de activitate. VA ASTEPTAM.", a declarat presedintele  REAL Taekwondo Team Botosani, antrenor Nicolae Pasniciuc (centura neagra 2 dan)

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
229

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...

O masă uriașă de aer arctic va lovi România. Temperaturile scad drastic

astăzi, 09:49
306

O masă de aer polar loveşte cu putere Europa, inclusiv România, şi va aduce atât de mult frig, încât la munte pot apărea primele ninsori. Dar nici în restul ţării n...

Memoria zilei: În urmă cu 130 de ani se năștea la Botoșani Didia Saint-Georges, pianistă și compozitoare

astăzi, 08:54
182

Didia Saint-Georges l-a cunoscut pe George Enescu. "Pe Enescu l-am cunoscut personal la Botoșani, prin 1918 – 1919, în casa lui Cristea Ciomac, frate cu muzicologul Emanoil Ciomac. E...