Sportivi botosaneni premiati la Cupa Taekwondo WTF de la Harsova - FOTO

Sportivi botosaneni premiati la Cupa Taekwondo WTF de la Harsova - FOTO
In perioada 5-6 septembrie 2014, a avut loc in localitatea HARSOVA cea de a 13 a editie a CUPEI HARSOVA la Taekwondo WTF. La aceasta competitie s-au inscris 14 cluburi de profil din tara cu aproape 200 de participanti.

Clubul REAL Taekwondo Team Botosani, a participat cu un lot format din 3 tehnicieni, 1 arbitru si 13 sportivi, pe categorii de varsta: 3 copii, 5 cadeti si 5 juniori.

Sportivii au avut o evolutie foarte buna, la sfarsitul competitiei toti clasandu-se pe podium, astfel:

Locul I – copii I (-30 kg): Andy Radis; cadeti I (-37 kg): Andrei Vamanu; juniori (-55 kg): Claudia Leahu;
Locul II – juniori (-68 kg): Daniel Nichifor;
Locul III – copii I (-25 kg): Iustina Iacob; (-35 kg): Gabriel Dirvariu;
cadeti II (-35 kg): Darius Socarici; (-40 kg): Andreea Cesane; cadeti I (-49 kg): Gabriel Chiaburu, David Chiaburu;
juniori (-55 kg): Cosmina Ichim, Bianca Hermeniuc; (-63 kg): Iustina Covatariu.




La clasamentul general, Clubul REAL Taekwondo Team Botosani s-a clasat pe locul 5. La aceasta competitie, din partea clubului a fost cooptat in lotul de arbitraj, sportivul Dumici Dan Alexandru (centura neagra 1 dan).

Lotul a fost condus de catre presedintele clubului Nicolae Pasniciuc (centura neagra 2 dan), de instructorul Bogdan Nechifor (centura neagra 1 dan) si Remus Prisacariu (centura neagra 1 dan).

"A fost o competitie destul de grea, fiind prima de acest gen dupa vacanta, cu o perioada de doar 10 zile de pregatire, cu sportivi care au dorit sa obtina rezultate bune, tinand cont ca in luna octombrie se vor organiza doua competitii grele, Balcaniada de la Maribor (Slovenia), la care clubul spera sa participe cu cel putin 3 sportivi selectionati in lotul Romaniei, si Cupa Romaniei de la Brasov, de unde speram sa ne intoarcem cu rezultate la fel de bune ca si in anii trecuti, tinand cont ca la editia din 2013, clubul s-a clasat pe locul 3 la general. Totodata instiintam doritorii, ca in data de 14 septembrie, incepand cu ora 16, clubul va prezenta la invitatia Primariei si a Consililui local Botosani,un program demonstrativ, cu ocazia SEPTEMBER FEST, in Centrul vechi. Atunci vor fi prezentate, pe langa tehnici de lupta in competitii si echipamente specifice dar si trofeele obtinute de sportivii clubului in cei 8 ani de activitate. VA ASTEPTAM.", a declarat presedintele  REAL Taekwondo Team Botosani, antrenor Nicolae Pasniciuc (centura neagra 2 dan)

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
96

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
323

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...