Sportivi botosaneni la Campionatul Mondial de QWAN KI DO - seniori din Maroc

Sportivi botosaneni la Campionatul Mondial de QWAN KI DO - seniori din Maroc
Miercuri, 20 aprilie 2011, lotul de seniori - centuri negre al CS DAO Botosani se va deplasa in localitatea Rabat din Maroc, unde va participa la Campionatul Mondial de QWAN KI DO - seniori.
 
Dintre acestia, Jajaie Florin - centura neagra 1 Dang si Trofin Victor – centura neagra 2 Dang vor concura pentru lotul national al Romaniei la urmatoarele probe: song dau (lupta competitionala), in care lupta 5 titulari + 4 rezerve, si proba de song dau cu arme traditionale (long gian + bastoane scurte) in care echipa este formata din 2 titulari + 2 rezerve.

In paralel cu acest important eveniment se va desfasura si Campionatul Mondial Intercluburi, la aceasta actiune vor participa din partea CS DAO Botosani Eugen Tucanu – centura neagra 2 Dang, Corut Ciprian – centura neagra si Agachi Narcis – centura neagra, acestia vor evolua la proba de song dau (lupta competitionala).

"De mentionat ca toti acesti sportivi evolueaza in cadrul CS DAO Botosani de peste 10 ani. De asemenea, trebuie mentionat ca fiecare are un loc de munca, activitatea sportiva nu reprezinta pentru ei o sursa de venit ci doar o imensa pasiune, la care se adauga dorinta de a obtine inalta performanta. Spre deosebire de alte cluburi de pe plan local ce evolueaza la nivel de seniori, acesti sportivi sunt produsul exclusiv al scolii botosanene de Qwan Ki Do ce a debutat in Botosani in anul 1985", a precizat Eugen Turcanu, presedintele Clubului DAO.



Profilul sportivilor:

Jajaie Florin - centura neagra 1 Dang, practicant de Qwan Ki Do din anul 1996, 29 ani, inginer horticol, medaliat la numeroase campionate nationale, instructor CS DAO Botosani.

Trofin Victor – centura neagra 1 Dang, practicant de Qwan Ki Do din anul 1994, 37 ani, profesor de educatie fizica si sport, medalat la numeroase campionate nationale, instructor grupa de copii CS DAO Botosani

Corut Ciprian – centura neagra, practicant de Qwan Ki Do din anul 2000, 27 ani, economist, medaliat la numeroase campionate nationale.

Agachi Narcis - centura neagra, practicant de Qwan Ki Do din anul 2001, 26 ani, inginer industrie alimentara, medaliat la Campionatul Mondial de QWAN KI DO – Bucuresti 2007 si numeroase rezultate la competitiile interne.

Turcanu Eugen - centura neagra 2 Dang, practicant de Qwan Ki Do din anul 1992, 37 ani, inginer mecanic, instructor si fondator a CS DAO Botosani.

Precizam ca deplasarea se face in cadrul unui proiect finantat de Primaria Municipiului Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
12

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
19

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
19

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...