Sportivele Asociației Club Sportiv Felix-Box Botoșani din nou pe podium

Sportivele Asociației Club Sportiv Felix-Box Botoșani din nou pe podium

În perioada 23-28 februarie 2020, orașul Buzău a fost găzduit Cupa României la box feminin. Competiția a fost organizată de Federația Romană de Box, CSM Buzău și Primăria Municipiului Buzău.

„Dacă anul trecut am înscris cinci sportive în competiție, obținând un rezultat istoric pentru Botoșani (trei medalii de aur, una de argint și una de bronz), anul acesta am hotărât să participăm cu două sportive, criteriul de selecție fiind simplu: calitatea și continuitatea în acest minunat sport. Numai așa ne putem dezvolta. Până la urmă, sportivii sunt blazonul nostru - emblema noastră - prin ceea ce pot arăta acolo sus pe ring” – a declarat Felix Alexoaei, antrenorul sportivilor din Botoșani.

Cele două sportive care au reprezentat cu cinste județul Botoșani la prestigioasa competiție sunt Maria Alexoaei, născuta în 2006, elevă a Școlii Gimnaziale „Grigore Antipa” Botoșani (este Campioană Naţională și câștigătoarea Cupei României de anul trecut) și Andreea Amăriei, născuta în 2001.

Adreea practică boxul de patru ani și este multiplă medaliată la competițiile naționale:

- Campioană Naţională - 2017

- Vicecampioană națională - 2018, 2019

- Câștigătoarea Cupei României – 2019

Cele două sportive sunt antrenate de către antrenorul Costel Felix Alexoaei și instructorul sportiv Matei Dumitru (Miky).

“Toate aceste rezultate minunate nu ar fi fost posibile fără implicarea și susținerea câtorva oameni de afaceri din comunitatea noastră. Aici amintim sprijinul permanent al domnului Felix-Ovidiu Amisculesei - complexul Mariage D’or Zaicesti și Mariage D’or Baisa, Tiberiu Nichiteanu - NICVITIB SRL Rădăuți-Prut și Iustin Marineac - Ferma Apicolă Marineac”, au mai explicat antrenorii fetelor de la Botoșani.



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
286

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
418

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...