Sportiv de la CS DAO Botoşani, medalie de bronz la Campionatul Mondial de QWAN KI DO seniori!

Sportiv de la CS DAO Botoşani, medalie de bronz la Campionatul Mondial de QWAN KI DO seniori!
In perioada 3-4 aprilie 2015 a avut loc la Centre Sportif de la Foret de Soignes, Bruxelles, Belgia, a VI-A editie a Campionatului Mondial de QWAN KI DO seniori.

Competitia a avut loc pe categoriile grade feminin si masculin si centuri negre feminin si masculin. Probele la care s-a concurat au fost thao quyen (proba tehnica) si song dau (lupta competitionala) pe echipe, si song dau cu arme traditionale (baston lung, bastoane scurte, long gian, sabie de lemn, tonfa).

Din partea CS DAO Botosani a participat Narcis Agachi, centura neagra 1 Dang, care a luptat in echipa Romaniei de centuri negre, formata din 5 titulari si 3 rezerve. Acesta a obtinut locul III si medalia de bronz.
Narcis Agachi are 31 de ani, este inginer in industria alimentara la SC DOLY COM SRL Roma, Botosani, si tatal unui baietel.

A obtinut in 2007 medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2007, Bucuresti, cu echipa de grade.

Medalie de argint la Campionatul Mondial intercluburi din 2011, Rabat, Maroc, cu echipa CS DAO Botosani.

Medalie de aur la Campionatul European din 2013, Zurich, Elvetia cu echipa de centuri negre.

Multiplu medaliat in plan national atat la probele tehnice cat si cele de lupta. In prezent este Campionul National al Romaniei la lupta.
(Eugen Turcanu, centura neagra 3 dang, coordonator tehnic pentru judetul botosani a QWAN KI DO)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțele firmelor botoșănene, premiate la Balul oamenilor de afaceri. Topul după cifra de afaceri și profitul brut! FOTO

astăzi, 20:44
32

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a organizat, vineri, o nouă ediție a Balului oamenilor de afaceri, eveniment în cadrul căruia au fost premiate firmele locale cu cele m...

Bărbat rănit după ce roata căruței a trecut peste el!

astăzi, 19:16
516

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Corni, a fost transportat, vineri seara, la Unitatea de Primire Urgențe după ce a ajuns sub roțile căruței pe care o conducea.B...

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
798

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...