Sportiv de la CS DAO Botoşani, medalie de bronz la Campionatul Mondial de QWAN KI DO seniori!

Sportiv de la CS DAO Botoşani, medalie de bronz la Campionatul Mondial de QWAN KI DO seniori!
In perioada 3-4 aprilie 2015 a avut loc la Centre Sportif de la Foret de Soignes, Bruxelles, Belgia, a VI-A editie a Campionatului Mondial de QWAN KI DO seniori.

Competitia a avut loc pe categoriile grade feminin si masculin si centuri negre feminin si masculin. Probele la care s-a concurat au fost thao quyen (proba tehnica) si song dau (lupta competitionala) pe echipe, si song dau cu arme traditionale (baston lung, bastoane scurte, long gian, sabie de lemn, tonfa).

Din partea CS DAO Botosani a participat Narcis Agachi, centura neagra 1 Dang, care a luptat in echipa Romaniei de centuri negre, formata din 5 titulari si 3 rezerve. Acesta a obtinut locul III si medalia de bronz.
Narcis Agachi are 31 de ani, este inginer in industria alimentara la SC DOLY COM SRL Roma, Botosani, si tatal unui baietel.

A obtinut in 2007 medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2007, Bucuresti, cu echipa de grade.

Medalie de argint la Campionatul Mondial intercluburi din 2011, Rabat, Maroc, cu echipa CS DAO Botosani.

Medalie de aur la Campionatul European din 2013, Zurich, Elvetia cu echipa de centuri negre.

Multiplu medaliat in plan national atat la probele tehnice cat si cele de lupta. In prezent este Campionul National al Romaniei la lupta.
(Eugen Turcanu, centura neagra 3 dang, coordonator tehnic pentru judetul botosani a QWAN KI DO)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
225

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
41

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
341

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...