SPECTACOL SPORTIV: Roger Federer vs Rafael Nadal

SPECTACOL SPORTIV: Roger Federer vs Rafael Nadal

Finala probei masculine de simplu de la Australian Open i-a adus fata in fata pe elvetianul Roger Federer (35 de ani, locul 17 ATP) si spaniolul Rafael Nadal (30 de ani, locul 9 ATP), doi dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului. Intalnirea cu numarul 35 dintre Federer si Nadal este transmisa in direct pe Eurosport, informează Hotnews.

Federer se afla la a 28-a finala de Grand Slam, elvetianul avand ocazia sa isi treaca in palmares a 18-a victorie intr-un turneu de Grand Slam. Ultimul triumf al lui Federer a fost in 2012, intr-o finala cu Andy Murray la Wimbledon.

Pentru Nadal, finala de la Melbourne va fi a 21-a de GS din cariera. Ibericul a castigat ultima data un turneu de Grand Slam in 2014, la Roland Garros, cand l-a invins in finala pe Novak Djokovic.

Federer si Nadal sunt jucatorii care au cucerit cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie. Roger detine recordul absolult (17), in timp ce Rafa are tot atatea trofee ca si Pete Sampras (14).

Roger Federer si Rafael Nadal nu s-au mai infruntat intr-un turneu de Grand Slam din 2014, cand au dat piept in semifinalele competitiei de la Melbourne. Spaniolul s-a impus atunci, scor 7-6(4) 6-3 6-3.

Daca Roger Federer se va impune la Melbourne, va fi primul tenismen din Era Open care va avea 3 turnee de Grand Slam castigate de cel putin 5 ori. De cealalta parte, daca Rafael Nadal va castiga finala, va deveni primul tenismen din Era Open care va avea toate turneele de Grand Slam castigate cel putin de doua ori.

Roger Federer vs Rafael Nadal 6-4, 3-6, 6-1, 1-3 URMARESTE DESFASURAREA MECIULUI AICI...

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...