SPECTACOL pe Municipal! FC Botosani urca pe primul loc in Liga 1, dupa o victorie categorica in fata lui Sepsi - GALERIE FOTO
SPORT

Echipa pregatita de Costel Enache a facut spectacol pe stadionul Municipal, impotriva celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, formatie pe care a invins-o cu scorul de 5-1.

SPECTACOL pe Municipal! FC Botosani urca pe primul loc in Liga 1, dupa o victorie categorica in fata lui Sepsi - GALERIE FOTO

Botosanenii au deschis scorul in primul minut de joc, prin Andrei Miron, care a profitat de o respingere gresita a portarului advers, dupa ce Golofca a sutat la poarta. Peste numai 14 minute, Laurentiu Bus a dus scorul la 2-0, reusind sa inscrie cu o lovitura de cap.

Repriza a doua a debutat cu eliminarea lui Victoras Astafei, care l-a lovit cu cotul in figura pe Musat. In minutul 60, Bus a marcat al doilea sau gol in acest meci, trimitand mingea sub bara transversala, iar peste numai 5 minute, Mihai Roman a marcat si el pentru 4-0, la primul meci din acest sezon.

Patrick Petre a redus din diferenta cu un gol suprba marcat din lovitura libera, insa Lorand Fulop a dus scorul la 5-1, dupa ce Musat si Golofca au trecut si ei pe langa gol, insa mingea a lovit bara.

FC Botosani urca pe locul 1, in urma acestei victorii, cu 7 puncte, in timp ce Sepsi ramane cu cele trei puncte castigate etapa trecuta.




















































 

 

Spune-ne opinia ta