Spaniolul Jose Casado, impresionat de FC Botosani. Mesaj pentru fani: "Voi da tot ce am mai bun pentru echipa" - VIDEO

Spaniolul Jose Casado, impresionat de FC Botosani. Mesaj pentru fani: "Voi da tot ce am mai bun pentru echipa" - VIDEO
Ramas liber de contract, dupa ce i-a expirat intelegerea cu slovacii de la Spatak Trnava, spaniolul Jose David Casado a semnat cu FC Botosani pentru un an si jumatate.

Mijlocasul s-a alaturat, luni, lotului pregatit de profesorul Cristi Pustai si a precizat ca a ramas impresionat de FC Botosani, mai ales de ultimele partide jucate. 

"Am terminat contractul cu Spartak Trnava si am decis sa plec. Mi s-a oferit aceasta sansa sa vin la FC Botosani. M-am informat inainte despre club, despre campionat si am crezut ca este cea mai buna optiune pentru mine. Am urmarit ultimele meciuri din campionat si m-a impresionat, mai ales meciul cu CFR Cluj. Nu am apucat sa vizitez orasul, dar sper sa o pot face si sa cunosc mai bine locurile. Campionatul romanesc mi se pare un campionat foarte competitiv. Cunosc multi jucatori care evolueaza in Romania si mi se pare un fotbal interesant", a declarat Jose Casado.

Jucatorul spaniol a avut si un mesaj pentru suporterii echipei FC Botosani pe care ii roaga sa fie alaturi de echipe. 

"Multumesc celor de la Botosani pentru această oportunitate. Ii asigur pe suporteri ca voi da tot ce am mai bun pentru echipa. Avem nevoie si de sprijinul suporterilor, pentru ca este foarte important pentru jucatori. FC Botosani trebuie să fie în primele 8 pozitii si pentru asta avem nevoie de ajutorul suporterilor", a mai spus Casado.

Acesta a fost intrebat de jurnalistii botosaneni daca a auzit de Florin Andone, fotbalistul Cordobei, nascut in Botosani, insa  a spus ca este plecat de ceva vreme din Spania si nu mai urmareste echipele mici, doar pe Real Madrid si FC Barcelona.
 

 

Spune-ne opinia ta