Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții, partida nu se va disputa nici luni. 
Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

   Foto: digisport.ro

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal, a fost amânat din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil, partida urmând să fie reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

''Având în vedere, ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play-out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani - Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior'', se arată în comunicatul LPF.

O variantă pe care oficialii o luau în seamă era ca, dacă vremea va fi îngăduitoare, partida FC Botoșani - Dinamo să se dispute luni, 19 martie, de la ora 18:00.

Duminică dimineață, Cornel Șfaițer, finanțatorul echipei FC Botoșani, a intervenit telefonic la Digi Sport Matinal, unde a adus informații despre starea gazonului. Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții partida nu se va disputa nici luni.

Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 ianuarie, la Botoșani: Ceremonie militară la Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza!

astăzi, 08:12
588

Joi, 24 ianuarie, se împlinesc 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Ţara Românescă, sub numele "Principatele Unite ale Moldovei şi Ţării Româneşti" şi sub conduc...

O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță a ars complet!

astăzi, 08:05
358

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a ars complet, iar angajații nu au mai putut face nimic pentru a lichida incendiul izbucnit. S-a întâmplat la scurt timp d...

Cu Academicianul Ioan-Aurel Pop, sub semnul Unirii…

astăzi, 08:02
22

Azi, unii privesc cu indiferență actul de la 24 ianuarie 1859, uitând că a fost cel mai progresist posibil în acel moment pentru națiunea română. Dar indiferența (ca și somnul...