Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții, partida nu se va disputa nici luni. 
Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

   Foto: digisport.ro

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal, a fost amânat din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil, partida urmând să fie reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

''Având în vedere, ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play-out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani - Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior'', se arată în comunicatul LPF.

O variantă pe care oficialii o luau în seamă era ca, dacă vremea va fi îngăduitoare, partida FC Botoșani - Dinamo să se dispute luni, 19 martie, de la ora 18:00.

Duminică dimineață, Cornel Șfaițer, finanțatorul echipei FC Botoșani, a intervenit telefonic la Digi Sport Matinal, unde a adus informații despre starea gazonului. Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții partida nu se va disputa nici luni.

Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
460

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1009

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2143

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...