Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții, partida nu se va disputa nici luni. 
Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

   Foto: digisport.ro

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal, a fost amânat din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil, partida urmând să fie reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul său oficial.

''Având în vedere, ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play-out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani - Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior'', se arată în comunicatul LPF.

O variantă pe care oficialii o luau în seamă era ca, dacă vremea va fi îngăduitoare, partida FC Botoșani - Dinamo să se dispute luni, 19 martie, de la ora 18:00.

Duminică dimineață, Cornel Șfaițer, finanțatorul echipei FC Botoșani, a intervenit telefonic la Digi Sport Matinal, unde a adus informații despre starea gazonului. Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă. În aceste condiții partida nu se va disputa nici luni.

Dinamo a plecat sâmbătă noapte din Botoșani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident în Belgia: Un român a murit, alţi doi sunt răniţi

astăzi, 19:32
70

Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net.Conducăt...

AJOFM Botoșani organizează Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți

astăzi, 17:46
388

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenți din acest an, in data de 19 octombrie 2018, incepand cu ora 10.00, în i...

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

astăzi, 17:41
265

Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie. "Astăzi am aflat că fiica mea crede că muncesc la o li...