Site oficial Şahtior: "Duş rece în România"

Site oficial Şahtior: "Duş rece în România"
"Duş rece în România", a scris site-ul oficial al grupării Şahtior Doneţk, după eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA din preliminariile Ligii Campionilor de către formaţia FC Timişoara, după rezultatul de egalitate, scor 0-0, înregistrat în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

"Şahtior zboară din Liga Campionilor. Echipa lui Mircea Lucescu nu a reuşit să înfrângă rezistenţa timişorenilor şi este eliminată din competiţie", scrie publicaţia Utro, în timp ce Gazeta scrie că Şahtior nu a fost în stare să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor.

Publicaţia Sport titrează "Liga Campionilor e trecut pentru Şahtior", în timp ce Podrobnosti a menţionat că formaţia ucraineană nu a putut să treacă de o echipă modestă. "Pantilimon a zădărnicit eforturile echipei ucrainene", scrie sursa citată.

"Rugăciunile românilor au fost ascultate. În ziua meciului, timişorenii au fost la catedrală. Puterile cereşti au dat ascultare rugăciunilor lor. Şahtior a presat, a atacat, dar n-a marcat. Şahtior rămâne în afara Ligii, Timişoara e fericită", a scris, după meci, Komsomolskaia Pravda.

Segodnia: "Câștigătoarea ultimei ediții a Cupei UEFA, la pământ. Echipa lui Lucescu n-a reușit să răpună Timişoara".

Donbass: "Seară oribilă, Şahtior eliminată de Timişoara".

Echipa FC Timişoara a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, în meciul cu formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, deţinătoarea Cupei UEFA, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei. În tur, scorul a fost 2-2.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc la Nyon (Elveţia), vineri, de la ora 13.00, urmând ca, de la ora 14.30, să se efectueze tragerea la sorţi şi pentru aceeaşi fază a Ligii Europa.

Ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor se va juca în două manşe: 18/19 august (turul) şi 25/26 august (returul).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
80

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
89

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
120

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...