Simona Halep, VICTORIE URIAȘĂ la Roland Garros!

Simona Halep: "E uluitor, nu imi vine sa cred! Am visat la acest moment de cand am inceput sa joc tenis. Ma bucur că s-a intamplat la Roland Garros".

Simona Halep, VICTORIE URIAȘĂ la Roland Garros!

Meciul a debutat într-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, cărora Simona le-a făcut cu greu față.

Românca a pierdut primul set cu scorul 3-6, iar în cel de-al doilea, tot Sloane a fost cea care a înscris primul punct. Din fericire, Simona Halep și-a revenit pe parcurs, iar semnele de oboseală ale americancei au venit în ajutorul Simonei. Halep a câștigat al doilea set cu scorul strâns 6-4.

Meciul decisiv s-a dat în setul al treilea, în care Simona a năucit-o pe Stephens. Numărul 1 mondial a condus setul al treilea cu 5-0. Sloane nu s-a putut menține la același nivel ca la începutul meciului. În schimb, Simona a intensificat ritmul jocului spre finalul partidei.

La 5-1, a urmat mingea decisivă, prin care  aînvins-o pe Sloane.

”Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul, am simțit că nu mai pot respira în ultimul set. E minunat, nu pot să cred. Am visat la acest moment de când joc tenis, Parisul e orașul special pentru mine. Sloane e o jucătoare foarte bună. Am reușit să revin. Am găsit forța mentală”, a spus Simona Halep, la finalul meciului, la Eurosport.

"E cea mai fericită zi din viața mea", a fost prima reacție a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, la Pro Tv.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...