Simona Halep şi-a distrus adversara în decisiv şi e în "sferturi" la Roma
SPORT

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma, după ce a trecut în optimi de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova. 

Simona Halep şi-a distrus adversara în decisiv şi e în "sferturi" la Roma

Halep s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0, la capătul unei partide care a durat o oră și 39 de minute. Românca s-a impus de o manieră entuziasmantă în primul set, reușind să câștige de trei ori pe serviciul rusoaicei.

Halep a etalat un joc solid, agresiv, la care Pavlyuchenkova nu a găsit răspuns. Rusoaica și-a ridicat considerabil nivelul jocului în setul secund, apăsând mai mult pe lovituri și luând inițiativa în schimburi.

Simona a greșit mai mult și nu a mai avut agresivitatea din primul set Halep și-a adjudecat la zero decisivul, pe fondul unei căderi a rusoaicei, obținând astfel calificarea în sferturi.

În sferturi, Halep se va duela cu estona Anett Kontaveit (21 de ani, 68 WTA). Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta, la Miami, unde românca s-a impus în minimum de seturi. Partida va avea loc vineri.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
483

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...