Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

   gsp.ro

A 3-a jucătoare a lumii a trecut în sferturi de Lara Arruabarrena cu 6-3, 6-1 în numai 55 de minute, intrînd tot mai bine în ritmul de zgură, scrie gsp.ro.

Asadar vom avea o semifinală de vis la BRD Bucharest Open. Simona Halep şi Monica Niculescu se vor lupta pentru un loc în finală, astăzi, în direct la Digi Sport 2, după ora 17:00. 

Terenul Central de la Arenele BNR a fost aseară ca o sală de spectacol. Scăldată în lumina nocturnei, zgura a căpătat o culoarea mai profundă, tocmai potrivită ca fundal pentru ţinuta cu bluză roz aprins a Simonei.

Concentrată, atentă la fiecare detaliu, a treia jucătoare a lumii a luat-o în serios din prima clipă pe adversara ei, Lara Arruabarrena, numărul 120 mondial. Poate şi pentru că o întîlnise recent, tot pe zgură, la Madrid, şi acolo, în faţa propriului public, spaniola s-a întrecut un pic pe sine. A pierdut atunci, a pierdut şi aseară, dar Halep a intrat mult mai repede în ritm.

Cu cît avansează în turneu, cu atît meciurile ei devin mai scurte. O oră şi 18 minute în primul tur, cu 7 minute mai puţin în cel secund, iar aseară 55 de minute de tenis curat, inteligent. O etalare de clasă a loviturilor, trimise ca nişte dîre de foc în cros sau în lung de linie, unghiurile manevrate cu abilitate, serviciul stabil.

Un 6-3, 6-1 obţinut logic, un moment de minunat fair-play, cînd a aplaudat o minge frumoasă reuşită de adversară, şi multe zîmbete la final.

Abonatii City-net vor putea urmari partida dintre Halep si Niculescu in direct pe Digisport 2, dupa ora 17:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
24

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
386

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
38

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...