Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

   gsp.ro

A 3-a jucătoare a lumii a trecut în sferturi de Lara Arruabarrena cu 6-3, 6-1 în numai 55 de minute, intrînd tot mai bine în ritmul de zgură, scrie gsp.ro.

Asadar vom avea o semifinală de vis la BRD Bucharest Open. Simona Halep şi Monica Niculescu se vor lupta pentru un loc în finală, astăzi, în direct la Digi Sport 2, după ora 17:00. 

Terenul Central de la Arenele BNR a fost aseară ca o sală de spectacol. Scăldată în lumina nocturnei, zgura a căpătat o culoarea mai profundă, tocmai potrivită ca fundal pentru ţinuta cu bluză roz aprins a Simonei.

Concentrată, atentă la fiecare detaliu, a treia jucătoare a lumii a luat-o în serios din prima clipă pe adversara ei, Lara Arruabarrena, numărul 120 mondial. Poate şi pentru că o întîlnise recent, tot pe zgură, la Madrid, şi acolo, în faţa propriului public, spaniola s-a întrecut un pic pe sine. A pierdut atunci, a pierdut şi aseară, dar Halep a intrat mult mai repede în ritm.

Cu cît avansează în turneu, cu atît meciurile ei devin mai scurte. O oră şi 18 minute în primul tur, cu 7 minute mai puţin în cel secund, iar aseară 55 de minute de tenis curat, inteligent. O etalare de clasă a loviturilor, trimise ca nişte dîre de foc în cros sau în lung de linie, unghiurile manevrate cu abilitate, serviciul stabil.

Un 6-3, 6-1 obţinut logic, un moment de minunat fair-play, cînd a aplaudat o minge frumoasă reuşită de adversară, şi multe zîmbete la final.

Abonatii City-net vor putea urmari partida dintre Halep si Niculescu in direct pe Digisport 2, dupa ora 17:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminică: Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă "Din străbuni, din oameni buni…" - Programul manifestării!

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
1576

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul de datini ...

Concertul de colinde "Crăciunul - Bucurie sfântă", la Dorohoi!

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
210

Dorohoienii sunt așteptați în acest sfârșit de weekend la un Concert de Colinde organizat de Seminarul Teologic "Sf. Ioan Iacob" din Dorohoi.Duminică, 17 decembrie 2...

Autorităţile vor să pună în funcţiune o nouă staţie de pompare pe râul Prut. Va deservi 10.000 de hectare de teren agricol

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017
769

Noua staţie va fi în aval de cea din Manoleasa şi va deservi 10.000 de hectare de teren agricol în zona Româneşti-Ştefăneşti. Licitaţia privind lucrările se estimează a se desfăşura în ...