Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

   gsp.ro

A 3-a jucătoare a lumii a trecut în sferturi de Lara Arruabarrena cu 6-3, 6-1 în numai 55 de minute, intrînd tot mai bine în ritmul de zgură, scrie gsp.ro.

Asadar vom avea o semifinală de vis la BRD Bucharest Open. Simona Halep şi Monica Niculescu se vor lupta pentru un loc în finală, astăzi, în direct la Digi Sport 2, după ora 17:00. 

Terenul Central de la Arenele BNR a fost aseară ca o sală de spectacol. Scăldată în lumina nocturnei, zgura a căpătat o culoarea mai profundă, tocmai potrivită ca fundal pentru ţinuta cu bluză roz aprins a Simonei.

Concentrată, atentă la fiecare detaliu, a treia jucătoare a lumii a luat-o în serios din prima clipă pe adversara ei, Lara Arruabarrena, numărul 120 mondial. Poate şi pentru că o întîlnise recent, tot pe zgură, la Madrid, şi acolo, în faţa propriului public, spaniola s-a întrecut un pic pe sine. A pierdut atunci, a pierdut şi aseară, dar Halep a intrat mult mai repede în ritm.

Cu cît avansează în turneu, cu atît meciurile ei devin mai scurte. O oră şi 18 minute în primul tur, cu 7 minute mai puţin în cel secund, iar aseară 55 de minute de tenis curat, inteligent. O etalare de clasă a loviturilor, trimise ca nişte dîre de foc în cros sau în lung de linie, unghiurile manevrate cu abilitate, serviciul stabil.

Un 6-3, 6-1 obţinut logic, un moment de minunat fair-play, cînd a aplaudat o minge frumoasă reuşită de adversară, şi multe zîmbete la final.

Abonatii City-net vor putea urmari partida dintre Halep si Niculescu in direct pe Digisport 2, dupa ora 17:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atacat de trei femei de etnie romă: S-a întâmplat în miez de noapte, în Centrul Vechi din Botoșani!

astăzi, 13:25
483

În noaptea de marți spre miercuri, o patrulă a Poliției Locale Botoșani a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în municipiul...

Moment istoric. Primul român care a intrat în faliment!

astăzi, 11:53
259

Decizia judecătoriei Constanţa a fost luată la cerearea debitorului care, pe lângă bănci şi firme de recuperare creanţe, are 93 de creditori, majoritatea persoane fizice. Le...

Radarele aflate pe maşini neinscripţionate conduse de agenţi fără uniformă, la un pas să fie interzise!

astăzi, 11:38
1059

Totodată, potrivit Profit.ro, proiectul de lege mai prevede că dispozitivele mobile, de tip pistol, trebuie utilizate la o distanţă maximă 10 metri de autovehiculele care prezintă înscrisu...