Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

Simona Halep se va duela cu Monica Niculescu pentru un loc în finală BRD Bucharest Open! Vezi cand va incepe partida!

   gsp.ro

A 3-a jucătoare a lumii a trecut în sferturi de Lara Arruabarrena cu 6-3, 6-1 în numai 55 de minute, intrînd tot mai bine în ritmul de zgură, scrie gsp.ro.

Asadar vom avea o semifinală de vis la BRD Bucharest Open. Simona Halep şi Monica Niculescu se vor lupta pentru un loc în finală, astăzi, în direct la Digi Sport 2, după ora 17:00. 

Terenul Central de la Arenele BNR a fost aseară ca o sală de spectacol. Scăldată în lumina nocturnei, zgura a căpătat o culoarea mai profundă, tocmai potrivită ca fundal pentru ţinuta cu bluză roz aprins a Simonei.

Concentrată, atentă la fiecare detaliu, a treia jucătoare a lumii a luat-o în serios din prima clipă pe adversara ei, Lara Arruabarrena, numărul 120 mondial. Poate şi pentru că o întîlnise recent, tot pe zgură, la Madrid, şi acolo, în faţa propriului public, spaniola s-a întrecut un pic pe sine. A pierdut atunci, a pierdut şi aseară, dar Halep a intrat mult mai repede în ritm.

Cu cît avansează în turneu, cu atît meciurile ei devin mai scurte. O oră şi 18 minute în primul tur, cu 7 minute mai puţin în cel secund, iar aseară 55 de minute de tenis curat, inteligent. O etalare de clasă a loviturilor, trimise ca nişte dîre de foc în cros sau în lung de linie, unghiurile manevrate cu abilitate, serviciul stabil.

Un 6-3, 6-1 obţinut logic, un moment de minunat fair-play, cînd a aplaudat o minge frumoasă reuşită de adversară, şi multe zîmbete la final.

Abonatii City-net vor putea urmari partida dintre Halep si Niculescu in direct pe Digisport 2, dupa ora 17:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada!

Miercuri, 18 Octombrie 2017
4340

Accidentul a avut loc, miercuri seara, la Ungureni, în apropiere de intersecția cu DJ 296. O femeie în vârstă de 49 de ani, care tocmai coborâse dintr-o mașină care o luase...

Cum poţi deveni poliţist de frontieră: 280 de locuri scoase la concurs în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea

Miercuri, 18 Octombrie 2017
1875

Poliţia de Frontieră Română informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la ...

Sistem de monitorizare a prețurilor la carburanți

Miercuri, 18 Octombrie 2017
192

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un Memorandum privind crearea unui sistem de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi.Platforma de monitorizare a preţurilor pentru carburan...