Simona Halep se califică în ”sferturi” la Miami după un meci senzaţional cu Flavia Pennetta

Simona Halep se califică în ”sferturi” la Miami după un meci senzaţional cu Flavia Pennetta

   gsp.ro

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe Flavia Pennetta, scor 6-3, 7-5, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

Românca a izbutit să obţină prima victorie în faţa Flaviei Penntta, jucătoare care o învinsese în toate cele trei meciuri disputate pînă în momentul de faţă. A patra confruntare s-a dovedit a fi şi cea mai spectaculoasă. Schimburi lungi şi imprevizibile, lovituri puternice şi aproape de linii şi o agresivitate impresionantă. Toate ingredientele unui meci savuros.

Echilibrul s-a rupt greu în primul set, abia la 3-2, cînd Simona a ştiut să profite de cele două mingi de break ivite. Cu ceva emoţii, românca şi-a menţinut avantajul pînă la finalul setului. A urmat însă o cădere neaşteptată a lui Halep, care şi-a pierdut serviciul încă din debutul actului secund.

Cinci break-uri consecutive au urmat, iar jocul oscilant al Simonei indica pregătirea pentru un set decisiv. Jucătoarea noastră n-a renunţat însă la luptă şi, profitînd de o deconcentrare a italiencei, preocupată mai mult de un conflict cu publicul, a revenit de la 2-5, cîştigînd următoarele cinci game-uri!

Victoria o trimite pe Halep în sferturi, acolo unde o va întîlni pe Sloane Stephens.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
805

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
254

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
218

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...