Simona Halep se califica dramatic in optimi la Australian Open, dupa un meci de-a dreptul incredibil. CTP: Pentru mine a fost meciul vieții

Simona Halep se califica dramatic in optimi la Australian Open, dupa un meci de-a dreptul incredibil. CTP: Pentru mine a fost meciul vieții

Nu mai putin de 3 ore si 45 de minute a durat intalnirea de pe Arena Rod Laver, cea mai lunga partida disputata in cariera pentru ambele tenismene. Simona Halep s-a calificat cu mare dificultate, sambata dimineata, in optimile de finala ale turneului de la Australian Open.

Favorita numarul 1 a intrecerii de la Melbourne a avut mult de munca in turul trei cu americanca Lauren Davis, aflata pe locul 76 in ierarhia WTA.

Reprezentanta noastra s-a impus in trei seturi, cu 4-6, 6-4, 15-13.

Simona Halep si Lauren Davis nu vor uita cu siguranta niciodata intalnirea de la Melbourne, una care a avut de toate si care i-a facut pe organizatori sa exclame: "A fost o partida epica!".

Nimic nu prevestea ca Lauren Davis, o tenismena modesta, aflata pe locul 76 in ierarhia WTA si cu doar un turneu castigat in cariera, poate juca de la egal la egal cu Simona Halep. Dar totusi a facut-o, scrie Ziare.com. La doar 1.57 metri inaltime, Davis a aratat ca o explozie in joc si o rezistenta incredibila. O copie parca a Simonei Halep.

Primul set i-a apartinut americancei in varsta de 24 de ani, mult mai agresiva decat Simona, parca statica si neintrata pe deplin in joc. A fost 6-4 si momentul in care cu totii am realizat ca reprezentanta noastra nu va avea meciul usor la care ne asteptam.

In setul doi, Simona a fost mai agresiva si a controlat jocul. Davis n-a abandonat lupta usor, dar Simona s-a impus cu 6-4 si a impins astfel meciul in decisiv. Un decisiv care la Australian Open nu are parte de tie-break. Si ce set a iesit. Simona a servit de 4 ori pentru castigarea meciului, a salvat 3 mingi de meci si iesit epuizata de pe teren dupa un set nebun de peste doua ore si 28 game-uri jucate.

In optimi, Simona o va intalni pe japoneza Naomi Osaka, ocupanta locului 72 in clasamentul WTA.


CTP: Pentru mine a fost meciul vieții!

„Ce ar putea să mai spună un comentator după un asemenea meci? Așa cum pentru Lauren Davis a fost meciul vieții și pentru mine a fost meciul vieții. Nu am văzut așa ceva. Credeam că știu, firește nu tot în tenis, dar mult. Nu mi-am închipuit că există ce am văzut în această noapte”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24, la încheierea meciului dramatic dintre Simona Halep și Lauren Davis (SUA), în urma căruia sportiva din România s-a calificat în optimi la Australian Open.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...