Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney!
Simona Halep, numărul 3 WTA, ar fi trebuit să joace în această dimineaţă contra numărului 22 WTA, Karolina Pliskova, din Cehia, în cadrul turneului de la Sydney.

Site-ul wtatennis.com scrie că motivul pentru care românca s-a retras este o gastroenterită. Participarea la Australian Open, turneu care începe săptămîna viitoare, nu este pusă în pericol, menţionează sursa citată.

"Ne pare rău că Simona a trebuit să se retragă şi îi dorim o recuperare rapidă pentru a putea participa la Australian Open. Abia aşteptăm să o primim aici anul viitor", a declarat Alistair MacDonald, directorul turneului de la Sydney, citat de gsp.ro.

Halep a declarat: "În timpul turneului din China am avut probleme cu stomacul, m-am simţit rău şi înainte de finală. Nu m-am antrenat timp de 3 zile, am aşteptat pînă astăzi să văd dacă pot juca iar, dar nu mă simt în stare. Un astfel de turneu e dificil şi am decis să mă retrag din cauza problemelor".

În legătură cu participarea la Australian Open, Halep a spus: "Nu ştii niciodată ce va fi cînd e vorba de probleme cu stomacul, dar sper ca în două, trei zile să fiu aptă să joc iar. Acum am nevoie să mă recuperez, apoi mă voi gîndi la meciuri".

Turneul de la Sydney se desfăşoară în perioada 9-17 ianuarie şi este dotat cu premii de 731.000 de dolari. Cîştigătoarea va primi un cec în valoare de 124.000 de dolari şi 480 de puncte WTA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...