Simona Halep s-a calificat în sferturile US Open: "Sunt gata să stau 4 ore pe teren!"

Simona Halep s-a calificat în sferturile US Open: "Sunt gata să stau 4 ore pe teren!"
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro, favorita 11, scor 6-2/7-5.

Simona Halep o poate înfrunta în meciul următor pe Serena Williams, dacă americanca trece de kazaha Yaroslava Shvedova (nr 52 WTA) în această seară. 

Serena Williams are nevoie să ajungă cel puțin până în finala de peste Ocean, dacă vrea să își păstreze poziția de lider mondial.

Este cel de-al doilea sfert de finală bifat de Simona Halep la US Open, anul trecut jucătorea noastră reușind să ajungă în semifinale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
58

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
76

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...