Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Madrid
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Mutua Masters Madrid dupa ce a invins-o pe Sabine Lisicki din Germania, scor 5-7, 6-3, 6-2.

Primul set a inceput extrem de spectaculos, cu un break reusit de Sabine Lisicki si o revenire imediata din partea Simonei Halep, care a egalat la doi. S-a continuat cu un joc echilibrat, in care ambele sportive si-au castigat serviciul, insa Simona Halep a clacat in primul moment psihologic.

La 6-5 pentru Lisicki, Halep nu a reusit sa duca setul la tie-break, nemtoaica a facut break si a castigat astfel primul set cu 7-5. Setul secund a inceput tot sub semnul echilibrului, numai ca Halep a facut un break vital in game-ul al saptelea, iar apoi a castigat cu 6-3, dupa inca un break, trimitand astfel meciul in decisiv.

In decisiv, Halep a continuat forma buna si nu i-a dat nicio sansa lui Lisicki, obtinand calificarea in faza urmatoare. In sferturile de finala, Simona Halep o va intalni pe Ana Ivanovici din Serbia, intr-un meci ce va fi programat, cel mai probabil, vineri seara.

Daca se va califica in semifinale, Simona Halep va avea o misiune infernala, urmand sa o intalneasca pe castigatoarea duelului dintre Serena Williams si Petra Kvitova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
16

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
53

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
159

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...