Simona Halep s-a calificat în sferturi, unde va juca împotriva Larei Arruabarrena

Simona Halep s-a calificat în sferturi, unde va juca împotriva Larei Arruabarrena
Simona Halep, principala favorită, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, joi, după ce a dispus de sârboaica Aleksandra Krunic, cu 6-2, 6-4, în optimile de finală.

Halep (22 de ani, numărul 3 mondial) s-a impus după o oră şi 11 minute în faţa unei adversare de 21 de ani, aflată pe locul 155 în lume, anunta digisport.ro.

Halep şi-a asigurat un cec de 5.900 dolari şi 60 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe Lara Arruabarrena Vecino (Spania), care în turul anterior a trecut de turcoaica Cagla Buyukakcay, cu 7-5, 3-6, 7-6 (6).

Simona Halep a învins-o pe iberică în ambele meciuri directe, anul trecut la Hobart în primul tur, cu 6-3, 6-2, şi anul acesta la Madrid, 6-4, 6-4, în turul secund. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
496

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...