Simona Halep s-a calificat în semifinale la Rogers Cup, după 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia/ Cine va fi următoarea adversară a româncei

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Rogers Cup (Toronto), turneu de categorie WTA Premier 5, dotat cu premii în valoare de 2.434.389 de dolari.

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Rogers Cup, după 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia/ Cine va fi următoarea adversară a româncei

Simona Halep a învins-o, în sferturi de finală, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 12 minute, pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, numărul 21 mondial.
"Ieri a fost dificil pentru mine să aştept şapte ore, aşa că am fost puţin obosită. Caroline nu este o adversară confortabilă, dar îmi place foarte mult să joc aici, în Canada, pentru că am foarte mulţi suporteri. Nu o să fie uşor să mai joc încă un meci la acest nivel, dar mă simt pregătită, aşa că o să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a câştiga", a afirmat Simona Halep, la finalul partidei.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) - Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA). În momentul încheierii partidei dintre Halep şi Garcia, jucătoarea ucraineană se afla în avantaj, în setul trei, scor 4-6, 6-4, 5-2. În cealaltă semifinală se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, şi americanca Sloane Stephens, locul 934 WTA.

Calificarea în semifinalele turneului de la Toronto este premiată cu un cec de 122.190 de dolari şi 350 de puncte în ierarhia mondială.

În 2016, Rogers Cup s-a desfăşurat la Montreal, iar competiţia a fost câştigată de către Simona Halep. Ultima femeie care a cucerit trofeul doi ani la rând, în două oraşe diferite, a fost elveţianca Martina Hingis, care s-a impus în 1999 şi 2000. Elina Svitolina, adversara Simonei Halep în semifinale la Rogers Cup Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 5 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe Garbine Muguruza din Spania, locul 4 WTA, şi s-a calificat în semifinalele Rogers Cup, fază în care o va întâlni pe Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2.

Va fi cea de-a patra confruntare dintre Halep şi Svitolina şi a treia din 2017, românca conducând cu 2-1 la meciurile directe. Halep a câştigat primul meci, scor 6-1, 6-1, la turneul de la Sofia, în 2013, după care a fost învinsă, în acest an, în finala competiţiei de la Roma, scor 6-4, 5-7, 1-6. Halep s-a impus, însă, în sferturile de finală de la Roland Garros 2017, scor 3-6, 7-6, 6-0, la finalul unei partide dramatice.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...