Simona Halep s-a calificat în finala de la Roma! Victorie categorică în fața lui Kiki Bertens
SPORT

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens, ocupanta locului 20 in clasamentul WTA. Sportiva noastra s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-1, la capatul unui meci in care a jucat bine, chiar daca Bertens a incercat sa o puna in dificultate.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roma! Victorie categorică în fața lui Kiki Bertens

Simona a inceput in forta, a condus cu 2-0, dar a parut ca se relaxeaza in anumite momente si a fost egalata. A trecut din nou in avantaj, iar la 5-3 a ratat cinci mingi de break si set.Si-a pierdut imediat serviciul, iar Bertens a egalat la cinci. Simona nu s-a enervat insa, ci a ramas foarte calma si a facut imediat alt break si a inchis setul.

Mult mai determinata si mai agresiva, Simona nu a mai avut nicio problema in setul secund, pe care l-a dominat categoric.

"Sunt fericita ca am terminat inainte sa inceapa ploaia. E foarte dificil sa fii intrerupt de ploaie. Ma simt foarte increzatoare. Titlul de la Madrid ma face mai puternica. Ma simt minunat si imi doresc sa joc cat mai mult asa. Voi incerca sa castig titlul deoarece ma simt foarte bine sa joc la Roma", a spus Simona Halep dupa meci.

Simona s-a calificat astfel in finala, unde o va intalni pe invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Elina Svitolina. Acest meci va incepe la ora 18:00. Finala este programata duminica, la o ora ce nu a fost stabilita momentan. Pentru Simona, aceasta a fost a zecea victorie la rand obtinuta in circuitul WTA.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
185

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
58

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
58

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...