Simona Halep s-a calificat în finala de la Roma! Victorie categorică în fața lui Kiki Bertens
SPORT

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens, ocupanta locului 20 in clasamentul WTA. Sportiva noastra s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-1, la capatul unui meci in care a jucat bine, chiar daca Bertens a incercat sa o puna in dificultate.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roma! Victorie categorică în fața lui Kiki Bertens

Simona a inceput in forta, a condus cu 2-0, dar a parut ca se relaxeaza in anumite momente si a fost egalata. A trecut din nou in avantaj, iar la 5-3 a ratat cinci mingi de break si set.Si-a pierdut imediat serviciul, iar Bertens a egalat la cinci. Simona nu s-a enervat insa, ci a ramas foarte calma si a facut imediat alt break si a inchis setul.

Mult mai determinata si mai agresiva, Simona nu a mai avut nicio problema in setul secund, pe care l-a dominat categoric.

"Sunt fericita ca am terminat inainte sa inceapa ploaia. E foarte dificil sa fii intrerupt de ploaie. Ma simt foarte increzatoare. Titlul de la Madrid ma face mai puternica. Ma simt minunat si imi doresc sa joc cat mai mult asa. Voi incerca sa castig titlul deoarece ma simt foarte bine sa joc la Roma", a spus Simona Halep dupa meci.

Simona s-a calificat astfel in finala, unde o va intalni pe invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Elina Svitolina. Acest meci va incepe la ora 18:00. Finala este programata duminica, la o ora ce nu a fost stabilita momentan. Pentru Simona, aceasta a fost a zecea victorie la rand obtinuta in circuitul WTA.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
317

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
2210

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
718

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...