Simona Halep, eliminare surprinzătoare în primul tur la Madrid

Simona Halep, eliminare surprinzătoare în primul tur la Madrid
Sub ochii lui Ion Țiriac, Simona Halep a pierdut partida din primul tur de la Madrid în fața lui Alize Cornet, locul 28 WTA.

Franțuzoaica s-a impus în două seturi, 7-6 (8-6), 6-3. Simona Halep a fost surprinsă de serviciul foarte bun al adversarei. De asemenea, jucătoarea noastră a făcut foarte multe greșeli neforțate, care au costat-o în cele din urmă. Singurul moment în care Halep s-a aflat la cîrma partidei a fost în primul set, cînd a reușit breakul și a servit pentru set, scrie gsp.ro.

Nu și-a fructificat serviciul, iar Cornet a revenit și a cîștigat setul în tie-break. În setul secund, Halep a cedat clar și a pierdut categoric, scor 3-6. Aceasta e a 3-a victorie a lui Cornet în fața lui Halep în 4 dispute directe.

Cele 3 se mai întîlniseră de 3 ori pînă la meciul de azi. Simona Halep s-a impus în 2013 la Sofia, 6-4, 6-4, însă le-a pierdut pe celelalte două dispute directe. La Monterrey în 2011, scor 7-5, 6-1, iar în 2014, la Dubai, tot Cornet s-a impus, după ce Halep a abandonat la 6-1, 1-1.

Marea rivală a Simonei, Maria Șarapova, s-a impus în fața Timeei Bacsinszky, scor 6-2, 6-3.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
322

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
815

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
62

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...