Simona Halep, calificare entuziasmantă în semifinale la Madrid! Și-a asigurat un cec de 257.555 euro
SPORT

Simona Halep îşi continuă parcursul la Madrid, unde este deţinătoarea titlului. Românca s-a calificat entuziasmant în semifinale, după ce a învins-o fără emoţii pe Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1, după doar o oră de joc. 

Simona Halep, calificare entuziasmantă în semifinale la Madrid! Și-a asigurat un cec de 257.555 euro

Cu doar trei erori neforţate şi fără a-şi ceda vreodată serviciul, Halep nu i-a lăsat vreo şansă adversarei sale, care a asistat neputincioasă la marşul triumfal al Simonei spre semifinale, scrie Digisport.ro.

Pentru a se califica în ultimul act, românca de pe locul 8 WTA va trebui să treacă în faza următoare de învingătoarea din sfertul Kiki Bertens (Olanda, 19 WTA) - Anastasija Sevastova (Letonia, 22 WTA).

Halep stă bine în duelurile directe cu cele două posibile adversare. Pe olandeză o conduce cu 2-1, în timp ce scorul meciurilor cu jucătoarea din Letonia este egal, 3-3. Însă Sevastova a obţinut cele trei victorii între 2009 şi 2011, când Halep nu ajunsese încă la nivelul actual. De altfel, ultimele două întâlniri dintre Halep şi Sevastova s-au încheiat cu victoriile categorice ale româncei - un dublu 6-0 în finala de anul trecut de la Bucureşti şi un 6-3, 6-1 în sferturi la Stuttgart, în acest an.

Calificată pentru a treia oară în semifinale la Madrid, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 257.555 euro şi 390 de puncte WTA.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
15

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
91

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
194

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...