Simona Halep a trecut de primul tur la Australian Open!

Simona Halep a trecut de primul tur la Australian Open!

   gsp.ro

Simona Halep a cîştigat fără prea multe emoţii primul meci din acest an de la Australian Open. Numărul 3 WTA a trecut de Karin Knapp în două set-uri, 6-3, 6-2.

Deşi a avut un început ezitat în ambele seturi, Simona Halep nu i-a dat nici o şansă adversarei sale şi a reuşit să cîştige la capătul unui meci care a durat 1 oră şi 28 de minute. Partida s-a jucat pe Rod Laver Arena.

Tot de la ora 02:00, dar pe Margaret Court Arena, a debutat la ediţia din 2015 de la AO şi Alexandra Dulgheru. Românca n-a avut nici o şansă împotriva reprezentantei gazdelor, Jarmila Gajdosova, scrie gsp.ro.

Dacă ar fi cîştigat, Dulgheru s-ar fi întîlnit cu Simona Halep. Gajdosova s-a impus şi ea destul de lejer în două seturi, 6-3, 6-4. Aşadar, în turul 2 de la AO o va întîlni pe Simona Halep.

Sportiva de la Antipozi ocupă locul 62 WTA, iar Halep nu a mai întâlnit-o niciodată într-un meci direct. Pentru accesul în turul II, Simona şi-a asigurat 60 000 de dolari australieni (42 500 de euro) şi 45 de puncte în ierarhia mondială.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
47

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
53

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
46

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...