Simona Halep a fost aproape de victorie în faţa Serenei Williams

Simona Halep a fost aproape de victorie în faţa Serenei Williams
Simona Halep a jucat extraordinar în faţa numărului 1 mondial, dar a pierdut după un meci de peste două ore, scor 2-6, 6-4, 5-7, ratînd şansa unei prime finale la Miami.

Serena Williams a jucat aproape perfect în primul set şi nu i-a dat nici o şansă Simonei. A reuşit două breakuri, a servit excelent, iar forehandul i-a mers de minune. Simona nu a avut ce să facă decît să alerge şi să încerce mai mult. Nici intervenţia lui Victor Ioniţă de la mijlocul setului nu a fost de bun augur, românca părînd puţin resemnată.

Cu totul altceva a fost în setul secund cînd echilibrul s-a menţinut pînă la 4-4. S-a mers cap la cap cu gameuri solide reuşite de ambele jucătoare şi cu o Serena din ce în ce mai nervoasă şi făcînd multe greşeli. La fel s-a întîmplat în gameul al 9-lea cînd Simona a reuşit şi breakul după erori neforţate ale adversarei. A cîştigat apoi pe propriul serviciu pentru un set decisiv între cele mai în formă jucătoare din lume.

La fel ca în primele seturi, Serena a început perfect şi de această dată a reuşit breakul şi s-a desprins la 3-0. Dar decisivul a continuat să fie plin de suspans, mai ales că la 5-3 Simona a reuşit breakul. A egalat pentru 5-5 şi chiar a avut o şansă bună în acel game pe serviciul Serenei, dar americanca a servit foarte bine. Ultimul game al întîlnirii a fost un break la zero al numărului 1 mondial care a ajuns într-o nouă finală la Miami.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
3

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
108

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
362

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...