SHOW total facut de Valeriu Iftime, dupa cea mai categorica victorie din Liga 1: "A inviat Martinus". Ce promisiuni le-a facut suporterilor! VEZI VIDEO

SHOW total facut de Valeriu Iftime, dupa cea mai categorica victorie din Liga 1: "A inviat Martinus". Ce promisiuni le-a facut suporterilor! VEZI VIDEO
FC Botosani a inregistrat vineri seara cea mai clara victorie de la promovarea in Liga 1, scor 5-1 cu Concordia Chiajna, asta dupa ce in urma cu doua partide obtinuse cea mai categorica victore din deplasare.

La finalul partidei cu ilfovenii, finantatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, a facut show, in stilul caracteristic.

"Poate e cel mai spectulos meci al nostru, cu ocazii cu tot ce se poate si ma gandeam cat de mult ne-a lipsit Misu. A dat gol si un asist. Saracul Giurgiu (n.r. jucator de la Chiajna care l-a tinut in marcaj pe Ngadeu) parca era langa un taifun acolo, ce sa faca el acolo ca il calca in picioare Misu. A doua chestiune interesanta este invierea lui Martinus. A inviat Martinus. Doua goluri si doua asisturi. Nu sunt suparat pe el, il iau acasa. Parca iti pare rau ca nu vine in doua saptamani Astra aici sa le aratam unde se agata harta", a declarat Valeriu Iftime. 



Acesta a vorbit si despre posibilitatea ca Ngadeu sa plece la o echipa buna din Romania sau in strainatate. Iftime le-a facut si o promisiune suporterilor cu privire la marketing.

"O ofertă bună te poate pune în dificultate. Până la urmă, nimeni nu este de nevândut şi totul pe lumea asta are o valoare. Fotbalul este ţinut de bani, de buget. Lăsaţi-mă să vă fac o surpriză. E greu să-l vinzi în ţară. Noi credem că e un jucător prea bun ca să nu obţinem un preţ mare. Nu ne-am gândit unde îl dăm pe Mişu. Important este ca el să joace bine.", a mai spus Iftime.

Vezi mai jos VIDEO de la conferinta de presa!
 

 

Spune-ne opinia ta