Seydou Kone continua sa uimeasca in Franta! A ajuns la 71 de goluri marcate! FOTO

Seydou Kone continua sa uimeasca in Franta! A ajuns la 71 de goluri marcate! FOTO
Ajuns la aproape 32 de ani, Seydou Kone, unul dintre cei mai iubiti jucatori straini din istoria FC Botosani, este in continuare in mare forma in Franta.

Fotbalistul nascut in Coasta de Fildes a schimbat vara trecuta echipa, semnand in luna iulie cu formatia Chamois Niortais, locul 17 din Ligue 2. Kone este golgheterul echipei, reusind sa marcheze 9 goluri pentru alb-albastri, 7 in campionat si doua goluri in cupa.

Varful ivorian a ajuns in Franta in anul 2011, atunci cand a semnat cu echipa de Liga a IV-a, FC Pau. De atunci si pana astazi, Kone a marcat in Franta nu mai putin de 71 de goluri, cele mai bune rezultate avandu-le cu Olympique Nimes, formatia cu care a promovat din Ligue 3 in Ligue 2 si pentru care a inscris 32 de goluri.

In clasamentul golgheterilor din Ligue 2, Seydou Kone ocupa locul 6 cu cele 7 goluri marcate, cel mai bun marcator avand 11 goluri.

După despărţirea de FC Botoşani, club pentru care a jucat între 2007 şi 2009, Seydou Koné a mai evoluat pentru Internaţional Curtea de Argeş, União Desportiva de Leiria (Portugalia), FC Pau, Nîmes şi Uzès Pont du Guard, Istres si in prezent la Chamois Niortais (Franţa).

In ianuarie 2014, FC Botosani a dorit sa-l readuca pe Kone la echipa, existand discutii intre oficialii botosaneni si atacant, insa pana la urma transferul nu s-a mai realizat!










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
66

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...