Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

FC Botoșani a evoluat sâmbătă după-amiază la Sfântul Gheorghe, împotriva formației Sepsi OSK, în etapa a 12-a a Ligii Întâi. Înaintea acestui duel, Sepsi se clasa pe poziția a 5-a, în timp ce formația lui Marius Croitoru era pe modestul loc 12, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Sepsi a dominat prima repriză, însă tabela a fost deschisă de FC Botoșani, prin Alexandru Tircoveanu, care a trimis, cu poarta goală, o minge pasată de Keyta. Era minutul 36 când FC Botoșani trecea în avantaj. Acesta avea să fie și scorul pauzei, căci niciuna dintre echipe nu a reușit să mai creeze ocazii mari de gol până la sfârșitul reprizei.

La reluare, FC Botoșani reușea și golul doi. Omul sezonului până acum, Keyta driblează doi jucători și portarul celor de la Sepsi și reușește să înscrie al 5-lea gol al sezonului, ajungând pe locul 5 în topul marcatorilor.

Imediat după, în minutul 55, Mitrea reușea să înscrie dintr-o centrare a lui Petrilă, din corner.

Petrilă șutează puternic din marginea careului în minutul 89, însă Eduard Pap are o intervenție excelentă și salvează scorul de pe tabelă. De menționat este și evoluția lui Denis Haruț, care a fost excelent în defensiva moldavă astăzi.

FC Botoșani pierdea victoria la mustață. La ultima fază, Dimitrov reușea să înscrie iar imediat după, arbitrul Avram punea capăt partidei. Vinovat este Andrei Chindriș, care nu a reușit să respingă o minge.

Astfel, FC Botoșani pleacă cu doar un punct de la Sfântul Gheorghe, deși a condus cu 2-0.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
77

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
141

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
573

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...