Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

Sepsi OSK - FC Botoșani 2-2! Pierdem 3 puncte la ultima fază

FC Botoșani a evoluat sâmbătă după-amiază la Sfântul Gheorghe, împotriva formației Sepsi OSK, în etapa a 12-a a Ligii Întâi. Înaintea acestui duel, Sepsi se clasa pe poziția a 5-a, în timp ce formația lui Marius Croitoru era pe modestul loc 12, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Sepsi a dominat prima repriză, însă tabela a fost deschisă de FC Botoșani, prin Alexandru Tircoveanu, care a trimis, cu poarta goală, o minge pasată de Keyta. Era minutul 36 când FC Botoșani trecea în avantaj. Acesta avea să fie și scorul pauzei, căci niciuna dintre echipe nu a reușit să mai creeze ocazii mari de gol până la sfârșitul reprizei.

La reluare, FC Botoșani reușea și golul doi. Omul sezonului până acum, Keyta driblează doi jucători și portarul celor de la Sepsi și reușește să înscrie al 5-lea gol al sezonului, ajungând pe locul 5 în topul marcatorilor.

Imediat după, în minutul 55, Mitrea reușea să înscrie dintr-o centrare a lui Petrilă, din corner.

Petrilă șutează puternic din marginea careului în minutul 89, însă Eduard Pap are o intervenție excelentă și salvează scorul de pe tabelă. De menționat este și evoluția lui Denis Haruț, care a fost excelent în defensiva moldavă astăzi.

FC Botoșani pierdea victoria la mustață. La ultima fază, Dimitrov reușea să înscrie iar imediat după, arbitrul Avram punea capăt partidei. Vinovat este Andrei Chindriș, care nu a reușit să respingă o minge.

Astfel, FC Botoșani pleacă cu doar un punct de la Sfântul Gheorghe, deși a condus cu 2-0.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Litoral 2021: hotelierii vin cu oferte semnificative

Marţi, 19 Ianuarie 2021
241

După un an dificil în turism, hotelierii de pe litoral au început 2021 cu oferte.Prețurile sunt și cu o treime mai mici pentru cei care își rezervă acum vacanța pentru var...

Reînceperea cursurilor ar putea veni cu consecințe neplăcute asupra sănătății elevilor

Marţi, 19 Ianuarie 2021
518

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) trage un semnal de alarmă asupra posibilității creșterii numărului infecțiilor respiratorii și al cazurilor de gripă  în contextul...

Focar de coronavirus pe secția de Pediatrie de la „Mavromati”

Marţi, 19 Ianuarie 2021
1890

Focar de coronavirus la Ambulatoriul secției de Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati”.Cinci cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID 19. Este vorba de doi medici, trei as...