Seminar Național de AIKIDO AIKIKAI, cu sensei Dorin Marchiș, la Botoşani

Seminar Național de AIKIDO AIKIKAI, cu sensei Dorin Marchiș, la Botoşani
Asociația AIKI DOJO - secția Botoșani organizează, în perioada 16 - 18 mai 2014, Seminarul Național de AIKIDO AIKIKAI condus de sensei Dorin Marchiș 5 dan, președintele Fundației Române de Aikido Aikikai, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" Botoșani.
 
Manifestarea este organizată în cadrul Proiectului "Educație prin Aikido", cu sprijinul Primăriei Botoșani și reunește în acest an un număr mare de practicanți Aikido Aikikai din Cluj-Napoca, București, Sibiu, Bacău, Galați, Piatra-Neamț, Suceava, Vaslui și Iași.

Accesul publicului la seminar este permis doar cu respectarea ordinii și disciplinei specifice Aikido Aikikai.

În cadrul Proiectului "Educație prin Aikido", Asociația AIKI DOJO se obligă să ofere gratuit instituțiilor partenere aparținând sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, acces la seminar precum și la antrenamentele specifice artelor marțiale Aikido Aikikai și Tenshin Shoden Katori Shinto-ryu.

Parteneri: Primăria Municipiului Botoșani, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, Penitenciarul Botoșani și Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava.
 
Asociaţia AIKI DOJO promovează disciplinele marţiale japoneze Aikido Aikikai și Tenshin Shoden Katori Shinto-ryu în Suceava, datorită colaborării fructuoase cu Universitatea “Ştefan cel Mare Suceava.
 
Detalii despre noi găsiți pe situl:
www.usv.ro/aikido precum și https://www.facebook.com/AikidoSuceava.
 
Program:

Vineri - 16 mai 2014

- 18.00 - 20.00 - Antrenament general

Sambătă - 17 mai 2014

- 10.00 - 12.00 - Antrenament general
- 16.00 - 18.00 - Examinare copii si adulti
- 18.00 - 20.00 - Antrenament general

Duminica - 18 mai 2014

- 10.00 - 12.00 - Antrenament general





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
34

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
126

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
32

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...