Selecţionerul Anghel Iordănescu şi membrii staff-ului naţionalei au fost prezentaţi oficial

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi membrii staff-ului naţionalei au fost prezentaţi oficial
Azi la Casa Fotbalului a avut loc o conferinţă de prezentare a noului selecţioner Anghel Iordănescu şi a staff-ului acestuia, format momentan din secunzii Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Iată cele mai importante declaraţii ale acestora şi ale preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: "Am lucrat cu două variante ideale, Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu. Ambii se integrau în profilul antrenorului căutat de FRF. Inclusiv domnul Iordănescu a susţinut varianta Mircea Lucescu. Ni l-am dorit foarte mult, şi el a vrut să revină în fotbalul românesc. Nu s-a întîmplat, dar acum Federaţia îi acordă toată susţinerea acestei variante ideale pe care o prezentăm azi. M-am consultat şi cu jucătorii echipei naţionale, voi continua să fac asta. Staff-ul are toată susţinerea fotbaliştilor. Anghel Iordănescu îi cunoaşte cel mai bine pe toţi jucătorii, în calitatea lui de director tehnic. Viorel Moldovan ştie foarte bine profilul jucătorilor de perspectivă. Daniel Isăilă cunoşte cel mai bine profilul jucătorilor din Liga 1, iar Ionuţ Badea a contribuit la creşterea lui Chiricheş şi Pintilii. Anghel Iordănescu este cel mai de succes antrenor român. Avem nevoie de experienţă pentru a avea performanţe. Aceasta este varianta ideală".

Anghel Iordănescu, selecţioner România: Din punctul meu de vedere este o situaţie specială şi trebuie să avem un selecţioner cu un anumit profil. Printre antrenorii pe care i-am nominalizat s-a numărat Mircea Lucescu. Am fost 8 ani la naţionala României, o «icoană sfîntă», aşa cum o numea. Fotbalul românesc e într-o situaţie deosebită şi era nevoie de un selecţioner bun. Meciul cu Irlanda de Nord este de o importanţă capitală. Cei din staff-ul meu sînt antrenori buni, alături de care putem face performanţă. Urmează să numesc antrenorul cu portarii şi preparatorul fizic. Putem să ducem campania la bun sfîrşit, la Euro, acolo unde dorim cu toţii.

Daniel Isăilă, antrenor secund România: "Mă simt implinit. Sînt fericit şi nerebădător să încep noua muncă!"

Viorel Moldovan, antrenor secund România: "Alături de Iordănescu am avut multe satisfacţii ca jucător şi mă bucur că pot lucra din nou cu el. Sper să facem o treabă bună şi să avem rezultatele pe care suporterii le aşteaptă. Trebuie să ajungem neapărat la Euro 2016! Am vrut să continuu şi la tineret, dar însemna un volum prea mare de muncă. Nu a fost uşor să renunţ, dar pentru interesele fotbalului românesc am făcut-o"

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
288

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
183

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
124

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...