Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO

Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO
Portarul golgheter Rogerio Ceni a confirmat că se retrage din activitate, după 23 de sezoane petrecute pe terenul de fotbal.

Brazilianul are 41 de ani şi îşi anunţase finalul carierei încă de acum un an, cînd a semnat cu Sao Paulo pentru ultima oară.

"La finalul anului mă voi opri. Nu voi mai juca. Acesta este ultimul meu sezon, nu numai pentru Sao Paulo, ci din întreaga mea carieră", a spus Ceni.

Rogerio Ceni are numele trecut în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai bun marcator dintre portari, cu 114 reuşite în peste 1.000 de meciuri jucate pentru Sao Paulo.

Brazilianul este dublu cîştigător în Copa Libertadores şi a fost portarul de rezervă al Braziliei la Cupa Mondială, ediţiile 2002 şi 2006. Deşi este de două ori mai în vîrstă decît mulţi dintre colegii lui, Rogerio spune că este în plină formă.

"Mă simt mai bine anul acesta decît anul trecut. Am cîteva dureri, dar ele fac parte din joc", a spus Ceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
765

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1194

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...