Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO

Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO
Portarul golgheter Rogerio Ceni a confirmat că se retrage din activitate, după 23 de sezoane petrecute pe terenul de fotbal.

Brazilianul are 41 de ani şi îşi anunţase finalul carierei încă de acum un an, cînd a semnat cu Sao Paulo pentru ultima oară.

"La finalul anului mă voi opri. Nu voi mai juca. Acesta este ultimul meu sezon, nu numai pentru Sao Paulo, ci din întreaga mea carieră", a spus Ceni.

Rogerio Ceni are numele trecut în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai bun marcator dintre portari, cu 114 reuşite în peste 1.000 de meciuri jucate pentru Sao Paulo.

Brazilianul este dublu cîştigător în Copa Libertadores şi a fost portarul de rezervă al Braziliei la Cupa Mondială, ediţiile 2002 şi 2006. Deşi este de două ori mai în vîrstă decît mulţi dintre colegii lui, Rogerio spune că este în plină formă.

"Mă simt mai bine anul acesta decît anul trecut. Am cîteva dureri, dar ele fac parte din joc", a spus Ceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoane descoperite muncind la negru şi amenzi aplicate de inspectorii ITM la mai mulţi agenţi economici din judeţ!

astăzi, 08:40
71

În  cursul  lunii  octombrie  2017  în   domeniul  Relaţii de  Muncă  au  fost  efectuate  controale   la ...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 08:30
2568

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4550

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...