Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO

Se retrage portarul golgheter! Rogerio Ceni a pus mănuşile în cui - VIDEO
Portarul golgheter Rogerio Ceni a confirmat că se retrage din activitate, după 23 de sezoane petrecute pe terenul de fotbal.

Brazilianul are 41 de ani şi îşi anunţase finalul carierei încă de acum un an, cînd a semnat cu Sao Paulo pentru ultima oară.

"La finalul anului mă voi opri. Nu voi mai juca. Acesta este ultimul meu sezon, nu numai pentru Sao Paulo, ci din întreaga mea carieră", a spus Ceni.

Rogerio Ceni are numele trecut în Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai bun marcator dintre portari, cu 114 reuşite în peste 1.000 de meciuri jucate pentru Sao Paulo.

Brazilianul este dublu cîştigător în Copa Libertadores şi a fost portarul de rezervă al Braziliei la Cupa Mondială, ediţiile 2002 şi 2006. Deşi este de două ori mai în vîrstă decît mulţi dintre colegii lui, Rogerio spune că este în plină formă.

"Mă simt mai bine anul acesta decît anul trecut. Am cîteva dureri, dar ele fac parte din joc", a spus Ceni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

astăzi, 21:24
143

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
686

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
210

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...