Schimbare radicala in Liga 1: "Am gasit solutia, iata ce vom face!"

Schimbare radicala in Liga 1: "Am gasit solutia, iata ce vom face!"
Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit detalii despre schimbarea radicala pe care conducatorii fotbalului romanesc o pregatesc pentru acest sezon.  

 In proportie de 80%, acest sezon va avea doua echipe - Rapid si CSMS Iasi urmand sa se alature celorlalte 18 participante, a afirmat Dragomir.    

"Am gasit solutie, uitati cum vom face. Vom avea 20 de echipe, iar turul se va disputa pana cu o saptamana inainte de Craciun. Returul se va relua pe 1 februarie in loc de 22 februarie", a spus Dragomir la Digi Sport.  

Intrebat de ce se va produce aceasta schimbare, Dragomir a oferit un raspuns caracteristic: "Pentru ca nu deranjeaza pe nimeni!".  

 In ceea ce priveste modul in care se vor imparti banii din drepturile de televizare, Dragomir a sustinut ca nu sunt probleme.  

 "CSMS Iasi va lua din banii Rapidului suma care revine unei echipe promovate, iar Rapid va ramane cu diferenta. Ne-am gandit la toate!", a conchis Dragomir.    

O decizie in acest sens va fi luata la inceputul saptamanii urmatoare de Comitetul Executiv al FRF.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie se pare că e un miracol!”

astăzi, 15:26
510

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, î...

Avarie într-o comună din Botoșani, mii de locuitori fără apă la robinete pentru 24 de ore!

astăzi, 15:21
236

Societatea de apă Nova Apaserv anunță că a apărut o avarie pe conducta de distribuție apă din PEHD Dn 200 mm, localizată la ieșirea din rezervorul de înmagazinare apă Ungureni.Astf...

Până luni se mai pot depune dosarele pentru concursul de manager la Spitalul Mavromati, salariul depășește 18.000 de lei!

astăzi, 14:35
369

Pentru postul declarat vacant este nevoie de vechime de minimum 5 ani de zile. În prezent, cu titlu de interimat, postul este ocupat de Monica Adăscăliței.Candidații trebuie să aibă st...