SCANDALOS! Iftime:"Prunea mi-a dat mesaj: Blatiștilor"

SCANDALOS! Iftime:"Prunea mi-a dat mesaj: Blatiștilor"

Relația dintre FCSB și FC Botoșani este una foarte discutată. Transferurile realizate de cele două echipe, dar și rezultatele înregistrate între cele două cluburi au dus publicul la concluzia unui "pact" între cele două echipe.

Totuși, aceasta percepție nu a rămas doar în rândul suporterilor. Deși echipa sa este în Play-Out de 3 sezoane, pe Florin Prunea îl interesează "meciurile trucate" din Play-Off.

"Prunea mi-a dat mesaj, mi-a zis că «Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Să vă fie rușine, blatiștilor». Nu i-am răspuns, dar e o treabă de Comisii. Am fost atât de supărat să văd că primesc un asemenea mesaj de la un om de fotbal. Chiar sună prost ce a spus Prunea!

Important e că am reușit să luăm un punct cu FCSB, o echipă bună, dar subțire pentru a lua titlul. Sunt foarte fericit că nu am pierdut și mai sunt fericit pentru că toată lumea spunea că dăm meciurile FCSB-ului”, a dezvăluit Iftime, la GSP Live.

Dinamo se afla pe locul 9 în liga întâi. În urma rezultatului de ieri, FC Botoșani a urcat pe poziția a doua în prima divizie, însă, indiferent de rezultate, nu va rămâne pe locul doi la finalul etapei.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
6

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
488

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
155

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...