SCANDAL la meciul Botosaniului de la Suceava! Un suporter a intrat pe teren si a sarit la Leo Grozavu! FOTO

SCANDAL la meciul Botosaniului de la Suceava! Un suporter a intrat pe teren si a sarit la Leo Grozavu! FOTO
Partida dintre FC Botosani si Rapid CFR Suceava, incheiata cu 1-0 in favoarea botosanenilor, a fost una extrem de tensionata din minutul 1 si pana in minutul 73, atunci cand botosaneni au marcat golul victoriei.

In minutul 70, jucatorul Sascha Marinkovic i-a aplicat un cot in figura lui Sergiu Oltean, iar jucatorului Botosaniului a reactionat, iar imediat in jurul celor doi jucatori au venit colegii lor.

Jucatorul gazdelor nu a fost sanctionat de centralul partidei, care pana in acel minut a arbitrat doar pro-Suceava, nedicantand lovitura de la 11 m pentru un hent in careul sucevenilor, in timp ce asistentii ridicau fanionul pentru offiside la orice atac al botosanenilor, iar acest lucru l-a infuriat pe Leo Grozavu, care la faza din minutul 70 a intrat pe teren.

Acesta i-a reproza lui Marinkovic ca gestul sau a fost unul lipsit de fair-play, dar i-a reprosat si centralului ca nu a acordat cartonas. In acel moment, un suporter mai infocat al celor de la Rapid CFR Suceava a intrat pe teren si a inceput sa-l injure pe Leo Grozavu, dupa care s-a apropiat de acesta fiind pregatit de bataie.

Oficialii gazdelor, dar si presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, l-au scos pe suporterul recalcitrant de pe teren, acesta mergand in tribuna unde a continuat sa-l injure pe antrenorul botosanean alaturi de alti suporteri.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
59

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
398

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...