Sase jucatori in probe la FC Botosani! Trei dintre ei sunt juniori - GALERIE FOTO

Sase jucatori in probe la FC Botosani! Trei dintre ei sunt juniori - GALERIE FOTO
FC Botosani a avut 22 de jucatori la primul antrenament din acest an. Printre acestia se afla si sase jucatori in probe, care vor fi testati de antrenorul Leo Grazavu in zilele urmatoare si in cantonamentul de la Baile Felix. 

Unul dintre jucatorii veniti in probe este Sebastian Remes, in varsta de 21 de ani, care a evoluat pana acum la Academia Honved Budapest, jucand cateva meciuri si la echipa mare. Remes este fundas central si este international de juniori, jucand pentru Romania U17 si U19.

"Eu am facut junioratul la Honved Budapest si pana acum am jucat acolo. Am jucat si la echipa mare. Ca valoare e mai bun campionatul Romaniei fata de cel din Ungaria, deocamdata. Dorinta de afirmare m-a facut sa vin la FC Botosani. As vrea sa fie o pista de lansare", a declarat Sebastian Remes (foto jos).Pe langa Remes, in probe se mai afla si un international moldovean. El se numeste Ion Jardan, are 24 de ani si a evoluat in Moldova la Rapid Chisinau, iar ultima data a fost legitimat la Arsenal Kiev, insa nu prea a jucat.

Tot in probe se afla si Cristian Danci, jucator care a evoluat in Liga a II-a la Metalul Resita. Este mijlocas si este nascut in anul 1988.

Alaturi de cei trei jucatori mai sunt testati si trei jucatori de la CSS Botosani. Este vorba de Sebastian Scutelnicu, nascut in 1996 si doi jucatori nascuti in 1997, Dan Miculaiciuc si golgheterul echipei pregatite de prof. Daniel Schiopu, Andrei Burlacu.

Pe langa cei sase jucatori, la atrenamentul de astazi a fost prezent si Florin Plamada, care a revenit de la Rapid CFR Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
47

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...

O masă uriașă de aer arctic va lovi România. Temperaturile scad drastic

astăzi, 09:49
244

O masă de aer polar loveşte cu putere Europa, inclusiv România, şi va aduce atât de mult frig, încât la munte pot apărea primele ninsori. Dar nici în restul ţării n...

Memoria zilei: În urmă cu 130 de ani se năștea la Botoșani Didia Saint-Georges, pianistă și compozitoare

astăzi, 08:54
156

Didia Saint-Georges l-a cunoscut pe George Enescu. "Pe Enescu l-am cunoscut personal la Botoșani, prin 1918 – 1919, în casa lui Cristea Ciomac, frate cu muzicologul Emanoil Ciomac. E...