Sase jucatori in probe la FC Botosani! Trei dintre ei sunt juniori - GALERIE FOTO

Sase jucatori in probe la FC Botosani! Trei dintre ei sunt juniori - GALERIE FOTO
FC Botosani a avut 22 de jucatori la primul antrenament din acest an. Printre acestia se afla si sase jucatori in probe, care vor fi testati de antrenorul Leo Grazavu in zilele urmatoare si in cantonamentul de la Baile Felix. 

Unul dintre jucatorii veniti in probe este Sebastian Remes, in varsta de 21 de ani, care a evoluat pana acum la Academia Honved Budapest, jucand cateva meciuri si la echipa mare. Remes este fundas central si este international de juniori, jucand pentru Romania U17 si U19.

"Eu am facut junioratul la Honved Budapest si pana acum am jucat acolo. Am jucat si la echipa mare. Ca valoare e mai bun campionatul Romaniei fata de cel din Ungaria, deocamdata. Dorinta de afirmare m-a facut sa vin la FC Botosani. As vrea sa fie o pista de lansare", a declarat Sebastian Remes (foto jos).Pe langa Remes, in probe se mai afla si un international moldovean. El se numeste Ion Jardan, are 24 de ani si a evoluat in Moldova la Rapid Chisinau, iar ultima data a fost legitimat la Arsenal Kiev, insa nu prea a jucat.

Tot in probe se afla si Cristian Danci, jucator care a evoluat in Liga a II-a la Metalul Resita. Este mijlocas si este nascut in anul 1988.

Alaturi de cei trei jucatori mai sunt testati si trei jucatori de la CSS Botosani. Este vorba de Sebastian Scutelnicu, nascut in 1996 si doi jucatori nascuti in 1997, Dan Miculaiciuc si golgheterul echipei pregatite de prof. Daniel Schiopu, Andrei Burlacu.

Pe langa cei sase jucatori, la atrenamentul de astazi a fost prezent si Florin Plamada, care a revenit de la Rapid CFR Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2800

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
154

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
166

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...